49 företag

Mode

ReviewsBird

Mode

Jackor, klänningar, tröjor, jeans, skor, glasögon, underkläder eller kanske ett par tofflor? Oavsett om du föredrar något från Alexander Mcqueen, Jean Paul Gaultier eller något billigt men unikt och begagnat, kommer du att kunna hitta en onlinebutik som passar dig. Letar du efter dam- eller herrkläder online kan du hitta en webbutik i olika stilar och anpassad till olika kroppstyper.

Online shopping och detaljhandel

Online shopping erbjuder vissa fördelar och fördelar, men det kommer aldrig att ersätta upplevelsen av att handla i en butik. En kund som vet exakt vad han eller hon vill ha kan leta upp det online, läsa och jämföra informationen och köpa från den webbplats som erbjuder det bästa priset eller tjänsten. En shoppare som är osäker på vad man ska leta efter eller som bara tycker om att bläddra bland varor som visas föredrar en butik där varan kan ses, hanteras och provas. Inredningen, musiken och arrangemanget av varor i en butik skapar en flerdimensionell shoppingmiljö som inte kan dupliceras online. För många människor är shopping i ett köpcentrum, varuhus eller marknad en form av underhållning och en social upplevelse.

Många människor som för närvarande inte är bekanta med datorer och inte känner sig bekväma med att använda Internet för att handla är osannolikt att ändra sina vanor.

Onlinebutiker måste beskriva produkter till salu med text, foton och multimediafiler, medan den faktiska produkten och tillverkarens förpackning i en butik är tillgängliga för direkt inspektion, vilket kan innebära en provkörning, montering eller andra experiment. I en konventionell butik är kontorister vanligtvis tillgängliga för att svara på frågor. Vissa föremål, som kläder och skor, kan behöva provas innan kunden kan vara säker på att de har rätt storlek. Online shopping webbplatser erbjuder storlekstabeller, diagram och flersidiga vyer för att hjälpa kunden att göra ett val. De flesta erbjuder generösa returpolicyer för att uppmuntra kunder att göra en beställning.