Campadre

Alla recensioner

Campadre

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Campadre

Att köpa produkter till riktigt bra rabatterade priser vill väl alla? Det tyckte iallafall Campadre eftersom de valde att skapa en tjänst gjord för endast medlemmar där det går att köpa produkter inom flera kategorier till riktigt bra priser. 

Nöjd vill man bli då man gör inköp och därför finns sajten ReviewsBird där det är möjligt att både läsa och skriva recensioner helt gratis. 

Mer information om Campadre
I Sverige under novembermånad 2008 grundades och lanserades Campadre och blev då den första privata shopping klubben i Sverige. Sedan februari 2009 har de erbjudit nya kampanjer varje vecka till alla sina medlemmar. Campadre är i dagsläget en av de snabbaste e-handelssajterna i Sverige med ett medlemsantal som växer för varje dag som går. Vid ett senare tillfälle under 2009 öppnade även Campadre sina dörrar för medlemmar från Sverige, Norge och Finland och idag har de ett medlemsantal på 760 000. 

Hur presenteras egentligen Campadre? Jo, att ha privata shoppingklubbar är en av de snabbast växande trenderna i Europa och av den andningen erbjuder Campadre tillgång till exklusiva produkter och varumärken till riktig bra priser, men endast till medlemmar. 

Det som Campadre erbjuder sina kunder
Hur gör man för att kunna börja handla hos Campadre? Först och främst gäller det att skapa ett konto vilket är gratis där man inte behöver binda sig till något. Efter det går det att handla hos en rad olika försäljare, antingen Campadre själva men även från externa säljare som är en del av Campadre’s marknadsplats. Efter att du blivit medlem kommer du ha möjligheten att ta del av deras aktuella erbjudanden antingen direkt via sajten eller genom nyhetsbrevet. Kampanjerna är begränsade både när det kommer till tid och produktantal vilket betyder att du måste vara snabb om du verkligen vill ha en viss produkt. 

Efter att du hittat vad du vill ha och fyllt information om dig och din adress samt betalat kommer produkten att skickas direkt från säljarens lager. Eftersom det finns flera olika säljare på sajten kan det betyda att du får hem flera paket om du beställer från olikas säljare. Den totala fraktkostnaden är något som kommer att variera beroende på vilken försäljare du väljer men du kommer kunna se hela den slutgiltiga summan innan du genomför din beställning. Oberoende från vilken säljare du köper har du som konsument rätten att ångra ditt köp inom 14 dagar, dock gäller inte ångerrätten på alla produkter såsom underkläder. Campadre har en kundtjänst som kan nås via e-post. 

Omdömen, åsikter och erfarenheter av Campadre
Om du valt att ta del av denna privata shoppingrupp och köpt produkter till extra bra priser skulle vi väldigt gärna höra dina erfarenheter av dem. Tycker du att produkterna är värda sitt pris, finns det ens bra kampanjer och varför ska man handla hos dem? Besvara frågorna i en recension och hjälp många där ute.