Under Armour Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Under Armour

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

H
Hermann
Under Armour är en fantastisk sportklädesmärke som garanterar hög kvalitet. Jag har nyligen köpt en tröja från Under Armour och jag kan inte nog betona hur imponerad jag är av deras produkter. Trö...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Utvecklande granskning av Under Armour

  Under Armour är en fantastisk sportklädesmärke som garanterar hög kvalitet. Jag har nyligen köpt en tröja från Under Armour och jag kan inte nog betona hur imponerad jag är av deras produkter. Tröjan som jag köpte var bekväm att bära vilket gjorde min träningsrutin mycket lättare och behagligare. Tyget var mjukt, flexibelt och svettavvisande, vilket gör den idealisk för fysiska aktiviteter. Dessutom var materialet väl sytt med tillförlitliga sömmar, så att kunden kan vara säker på produktens hållbarhet. Forskning visar också att Under Armours hemsida är användarvänlig med ett bra sätt att ändra fraktingsadresser om det skulle behövas. Totalt sett tycker jag verkligen om mitt köp från Under Armour och rekommenderar starkt detta märke till alla som söker högkvalitativa sportkläder.


Andra personer tittade också på