Club Creo

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 6
Kundservice 8
Pris 8
Leverans 6

Total

7
100.0% skulle handla här igen

Club Creo

En rolig hobbyklubb för barn i alla åldrar

Club Creo är en hobbyklubb som erbjuder roligt och kreativt pyssel till barn i alla åldrar. Medlemskapet ger dig möjlighet att få hem olika pysselpaket varje månad och utforska din kreativa sida. Oavsett om ditt barn älskar att måla, klippa och klistra eller skapa egna figurer, kommer Club Creo att inspirera och underhålla.

Variation och kreativitet

Club Creo strävar efter att erbjuda variation och kreativitet i varje pysselpaket. Varje månad får du ett nytt tema och nya material att experimentera med. Paketen är noga utvalda för att passa olika åldersgrupper och intressen. Det finns allt från lera och garn till frigolit och pärlor. Och om ditt barn behöver inspiration och idéer, finns det också tips och tutorials på bloggen.

"Kreativitet är intelligens som har kul." - Albert Einstein

Som Albert Einstein en gång sa, är kreativitet inte bara roligt utan också en form av intelligens. Genom att ge ditt barn möjlighet att utforska sin kreativa sida, hjälper du till att utveckla deras förmåga att tänka utanför boxen och hitta innovativa lösningar. Club Creo ger ditt barn den perfekta plattformen för att uttrycka sin fantasi och skapa unika konstverk.

Ingen bindningstid

En av de bästa sakerna med Club Creo är att det inte finns någon bindningstid. Du kan när som helst avsluta ditt medlemskap om du inte längre önskar att få pysselpaketen. Det ger dig flexibilitet och frihet att anpassa medlemskapet efter ditt barns intressen och behov.

Lätt och bekvämt

Att vara medlem i Club Creo är både lätt och bekvämt. Du behöver inte leta efter pysselmaterial i olika butiker eller spendera timmar på att planera och förbereda aktiviteter. Istället får du allt du behöver direkt hem till brevlådan. Det sparar tid och energi, så att du kan fokusera på att ha roligt och kreativt tillsammans med ditt barn.

Lämna en recension

Har du provat Club Creo? Skriv gärna en recension nedan och dela med dig av din upplevelse. Ditt omdöme kan hjälpa andra föräldrar att fatta beslut om de ska bli medlemmar i Club Creo. Berätta vad du tyckte om pysselpaketen, kundservicen och allt annat du vill dela med dig av. Vi ser fram emot att höra från dig!

Information

Lisa Sass gata 1
42253 Hisings Backa
Lisa Sass gata 1
Sverige
info@clubcreo.dk

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

K
Karolann Boyer 2 år sedan
7
Jag har precis testat Club Creo och jag är imponerad! Jag köpte en prenumeration för mina barn och de älskar det. Det är så roligt att se dem pyssla med olika material varje månad. Dessutom...

Alla recensioner ( 1 )

Club Creo Prenumeration - Kreativt Pyssel För Barn!

Jag har precis testat Club Creo och jag är imponerad! Jag köpte en prenumeration för mina barn och de älskar det. Det är så roligt att se dem pyssla med olika material varje månad. Dessutom får vi allt direkt hem i brevlådan vilket gör det väldigt bekvämt. Det finns en stor variation av pysselprojekt som passar både yngre och äldre barn. Instruktionerna är lätta att följa, vilket betyder att även om du inte är kreativ eller erfaren kan du fortfarande skapa något fantastiskt tillsammans med dina barn. Vi har redan fått mycket användning av våra pysselprojekt från Club Creo, inklusive en finvas, färgglada armband och söta sömnadsprojekt. Mitt favoritpyssel var när vi gjorde egna polkagrisstänger! Jag skulle definitivt rekommendera Club Creos prenumeration till alla föräldrar där ute som letar efter kul saker att göra med sina barn. Det ger kvalitetstid tillsammans samtidigt som man lägger grunden för deras kreativa utveckling.

K
Karolann Boyer 2 år sedan
6
Beställning
8
Kundservice
8
Pris
6
Leverans
7
Total
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!