Club Creo Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Club Creo

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

K
Karolann Boyer
Jag har precis testat Club Creo och jag är imponerad! Jag köpte en prenumeration för mina barn och de älskar det. Det är så roligt att se dem pyssla med olika material varje månad. Dessutom får vi ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Club Creo Prenumeration - Kreativt Pyssel För Barn!

  Jag har precis testat Club Creo och jag är imponerad! Jag köpte en prenumeration för mina barn och de älskar det. Det är så roligt att se dem pyssla med olika material varje månad. Dessutom får vi allt direkt hem i brevlådan vilket gör det väldigt bekvämt. Det finns en stor variation av pysselprojekt som passar både yngre och äldre barn. Instruktionerna är lätta att följa, vilket betyder att även om du inte är kreativ eller erfaren kan du fortfarande skapa något fantastiskt tillsammans med dina barn. Vi har redan fått mycket användning av våra pysselprojekt från Club Creo, inklusive en finvas, färgglada armband och söta sömnadsprojekt. Mitt favoritpyssel var när vi gjorde egna polkagrisstänger! Jag skulle definitivt rekommendera Club Creos prenumeration till alla föräldrar där ute som letar efter kul saker att göra med sina barn. Det ger kvalitetstid tillsammans samtidigt som man lägger grunden för deras kreativa utveckling.


Andra personer tittade också på