Johnells

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 8
Kundservice 8
Pris 10
Leverans 10

Total

9
100.0% skulle handla här igen

Johnells

Johnells: En Fashiondestination för alla

Johnells är en av Sveriges ledande modebutiker på nätet och erbjuder ett brett utbud av kläder, skor och accessoarer för både män och kvinnor. Med en välkänd närvaro och en imponerande samling av exklusiva varumärken, är Johnells det självklara valet för alla som vill ha det senaste inom mode.

Ett omfattande utbud av kvalitetskläder

Johnells är stolt över att erbjuda ett omfattande utbud av kvalitetskläder för både män och kvinnor. Oavsett om du letar efter en elegant klänning till en speciell tillställning eller ett par bekväma jeans för vardagsbruk, kan du vara säker på att hitta det du behöver hos Johnells. Med välkända varumärken som Acne, Marc Jacobs och Moose Knuckles, är det lätt att hitta de senaste trenderna och stilarna.

En smidig och trevlig shoppingupplevelse

Hos Johnells är kundupplevelsen i fokus. Webbplatsen är lätt att navigera och produkterna är organiserade på ett sätt som underlättar för dig att hitta det du letar efter. Dessutom finns det alltid möjlighet att kontakta Johnells kundservice om du behöver hjälp eller har några frågor. Med snabba leveranser och flera bekväma fraktalternativ kan du snabbt få dina beställda varor direkt till din dörr.

En sann modeupplevelse

"Mode är inte något som endast existerar i kläder. Mode är i luften, född på vinden. Vi andas in mode, vi förutspår framstående handlingskreativitet. Modestråde är i vårkand, och vi behöver bara veta hur man drar dem snabbt för att fånga en tydlig och elegant profil", som Coco Chanel en gång sade.

Och det är precis vad Johnells strävar efter att erbjuda - en sann modeupplevelse. Genom att erbjuda väl utvalda kläder från några av de mest prestigefyllda varumärkena, får du möjlighet att uttrycka din egen stil och låta din kreativitet flöda. Med rätt kläder och accessoarer kan du skapa en distinkt och elegant profil som får dig att känna dig självsäker och vacker.

En extraordinär shoppingdestination

Johnells är mer än bara en e-handelsplattform, det är en shoppingdestination där du kan låta dig inspireras och hitta allt du behöver för att uppdatera din garderob. Med enkla navigationssidor och kategorier kan du snabbt bläddra igenom butikens breda utbud och hitta just de plagg och accessoarer som passar din stil och personlighet. Oavsett om du letar efter något för en speciell anledning eller bara vill unna dig själv något nytt och vackert, finns det ingen brist på alternativ hos Johnells.

En förfrågan om din åsikt

Vad tycker du om Johnells och vår service? Vi skulle vara mycket tacksamma om du ville dela med dig av din upplevelse genom att lämna en recension på vår sida. Ditt åsikter och feedback hjälper oss att förbättra och fortsätta leverera enastående service till alla våra kunder. Tack för att du valde Johnells!

Information

Morabergsvägen 10
15242 SÖDERTÄLJE
Morabergsvägen 10
Sverige
kundservice@johnells.se
010-8885579

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

Q
Quincy 1 år sedan
9
Jag hade nyligen en fantastisk köpupplevelse på Johnells.se! Deras exklusiva sortiment av kläder från kända varumärken för män, kvinnor och barn imponerade verkligen på mig. De erbjuder dess...

Alla recensioner ( 1 )

En Tillfredsställd Kund

Jag hade nyligen en fantastisk köpupplevelse på Johnells.se! Deras exklusiva sortiment av kläder från kända varumärken för män, kvinnor och barn imponerade verkligen på mig. De erbjuder dessutom fri frakt och fria byten vilket är oslagbart när man handlar online. Deras webbplats är användarvänlig, så det var lätt att navigera runt i butiken och hitta precis vad jag letade efter. När jag gjorde min beställning blev den snabbt bekräftad med information om leveransdatumet. När paketet anlände överraskades jag av hur noggrant allting var packat. Plaggen var välpresenterade och verkade vara av högsta kvalitet - precis som utlovat. Jag har aldrig tidigare känt mig så bra klädd som nu. Med hjälp av Johnells.se kommer jag garanterat att fortsätta se snygg ut både i formella sammanhang såväl som mer tillfälliga events!

Q
Quincy 1 år sedan
Beställning
8
Kundservice
8
Pris
10
Leverans
10
Total
9
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!