Johnells Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Johnells

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

Q
Quincy
Jag hade nyligen en fantastisk köpupplevelse på Johnells.se! Deras exklusiva sortiment av kläder från kända varumärken för män, kvinnor och barn imponerade verkligen på mig. De erbjuder dessutom fr...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En Tillfredsställd Kund

  Jag hade nyligen en fantastisk köpupplevelse på Johnells.se! Deras exklusiva sortiment av kläder från kända varumärken för män, kvinnor och barn imponerade verkligen på mig. De erbjuder dessutom fri frakt och fria byten vilket är oslagbart när man handlar online. Deras webbplats är användarvänlig, så det var lätt att navigera runt i butiken och hitta precis vad jag letade efter. När jag gjorde min beställning blev den snabbt bekräftad med information om leveransdatumet. När paketet anlände överraskades jag av hur noggrant allting var packat. Plaggen var välpresenterade och verkade vara av högsta kvalitet - precis som utlovat. Jag har aldrig tidigare känt mig så bra klädd som nu. Med hjälp av Johnells.se kommer jag garanterat att fortsätta se snygg ut både i formella sammanhang såväl som mer tillfälliga events!


Andra personer tittade också på