Cocopanda

Alla recensioner

Cocopanda

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Logo AliExpress
AliExpress

För många är shopping en av de roligaste sakerna som finns men om man shoppar online, då vill man väl inte spendera v&au...

Logo Ginos
Ginos

Butiker som säljer smink- och skönhetsprodukter finns det många av där ute, så hur ska man egentligen ta sig till vä...

Logo Sephora
Sephora

Har du någonsin köpt en produkt som du varit missnöjd med? Eller har du behövt hjälp av ett företags kundstjäns...

Logo Hudoteket
Hudoteket

Vi har alla varit med om en dålig upplevelse när vi shoppat. Det kan vara en dålig produkt, ett otrevligt bemötande fr&a...

Cocopanda

Cocopanda.se är en av de största online skönhetsbutikerna i Sverige. Cocopanda säljer smink, hudvård, hårvård och stylingprodukter till förmånliga priser. 

Cocopandas historia
Cocopandas historia började 2007 i Norge som företaget BliVakker.no. Sedan företaget kom till Sverige på hösten 2014 har Cocopanda.se sålt 5 miljoner produkter och har mera än 1 miljon kunder. Företaget finns nu också i Danmark och Finland, samt Tyskland, Polen och Nederländerna. Företaget är idag en dela av den norska Brandsdal Group -koncernen.

Cocopandas produkter
Produktkategorierna i Cocopandas webbutik är smink, hårvård, hudvård, parfym, accessoarer. I Premium-kategorin finns produkter från de kändaste märkena, exempelvis Lancôme, Dolce & Gabbana och Yves Saint Laurent. Populära produkter i den lägre prisklassen kommer från bland andra Max Factor och Maybelline. Cocopanda har även ett stort urval med produkter för män för bland annat hårvård, hudvård och parfym.

Det finns även veganska produkter och koreansk hudvård, det nu mycket populära K-beauty.

I kategorin smink finns produkter för ansikte, ögon, läppar och naglar. Inom hudvård hittar du produkter för kroppsvård, solkrämer och exempelvis hårborttagningsmedel. Hudvårdsprodukt sortimenete är brett.

Inom hårvård finns produkter som schampo, balsam och stylingprodukter. I parfym-kategorin hittar du parfymer, eau de toilette och deodoranter samt body spray.

Cocopandas köper sina produkter till  90% direkt av auktoriserade återförsäljare, och cirka 10% via parallel import. Därför kan Cocopanda erbjuda konkurrenskraftiga priser i alla sina kategorier.

Kvaliteten av produkterna är dock hög, och Cocopanda är noga med hållbarheten på produkterna och pålitligheten hos leverantörerna, och är noga med att ha goda förhållanden med sina leverantörer.
 

Att beställa på Cocopanda.se
Du beställer på webbutiken Cocopanda.se. Betalningssätten inkluderar Klarnas alla betalningssätt och Swish.

Om du är medlem i Cocopandas Kundklubb får du flera förmåner och fri frakt på alla dina beställningar. För dig som inte är medlem i kundklubben är fraktavgiften 39 kronor för beställningar under 199 kronor. På beställningar över 200 kronor är frakten gratis.. 

Du kan också välja hemleverans för 49 kronor, där kostnaden är samma för  både för medlemmar och alla andra. Hemleveransen tar ca 1-3 dagar och du bör vara hemma vid leveransen.

Leveransen från Cocopanda skickas inom 24 timmar från beställningen på vardagar och leveranstiden är 1-3 arbetsdagar från att ditt paket skickats ut.

Du har 14 dagars ångerrätt från att du fått ditt paket. Ångerrätten gäller alla typer av produkter, dock inte produkter som har använts eller provats, eller har en öppnad plombering eller skadad förpackning.

Om du finner problem med dina produkter kan du göra en reklamation i enlighet med konsumentköplagen.

Om du har frågor kan du kontakta Cocopandas kundtjänst. Kundtjänsten strävar till att ha en snabb svarstid, att vara flexibel och lätt att nå via olika kanaler samt vara hjälpsamma i alla sammanhang.

Ta en titt på recensioner för Cocopanda för att bekanta dig med vad andra har att säga om Cocopandas produkter och service! Har du kanske själv redan beställt fråb Cocopanda? Skriv då en recension, ge ditt omdöme och hjälp andra att bekanta sig med Cocopanda.

Bekanta dig gärna med eller skriv själv recensioner för andra nätbutiker på våra sidor.