Cocopanda

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 6
Kundservice 8
Pris 10
Leverans 6

Total

7.5
100.0% skulle handla här igen

Cocopanda

Cocopanda.se är en av de största online skönhetsbutikerna i Sverige. Cocopanda säljer smink, hudvård, hårvård och stylingprodukter till förmånliga priser.

Cocopandas historia
Cocopandas historia började 2007 i Norge som företaget BliVakker.no. Sedan företaget kom till Sverige på hösten 2014 har Cocopanda.se sålt 5 miljoner produkter och har mera än 1 miljon kunder. Företaget finns nu också i Danmark och Finland, samt Tyskland, Polen och Nederländerna. Företaget är idag en dela av den norska Brandsdal Group -koncernen.

Cocopandas produkter
Produktkategorierna i Cocopandas webbutik är smink, hårvård, hudvård, parfym, accessoarer. I Premium-kategorin finns produkter från de kändaste märkena, exempelvis Lancôme, Dolce & Gabbana och Yves Saint Laurent. Populära produkter i den lägre prisklassen kommer från bland andra Max Factor och Maybelline. Cocopanda har även ett stort urval med produkter för män för bland annat hårvård, hudvård och parfym.

Det finns även veganska produkter och koreansk hudvård, det nu mycket populära K-beauty.

I kategorin smink finns produkter för ansikte, ögon, läppar och naglar. Inom hudvård hittar du produkter för kroppsvård, solkrämer och exempelvis hårborttagningsmedel. Hudvårdsprodukt sortimenete är brett.

Inom hårvård finns produkter som schampo, balsam och stylingprodukter. I parfym-kategorin hittar du parfymer, eau de toilette och deodoranter samt body spray.

Cocopandas köper sina produkter till 90% direkt av auktoriserade återförsäljare, och cirka 10% via parallel import. Därför kan Cocopanda erbjuda konkurrenskraftiga priser i alla sina kategorier.

Kvaliteten av produkterna är dock hög, och Cocopanda är noga med hållbarheten på produkterna och pålitligheten hos leverantörerna, och är noga med att ha goda förhållanden med sina leverantörer.

Att beställa på Cocopanda.se
Du beställer på webbutiken Cocopanda.se. Betalningssätten inkluderar Klarnas alla betalningssätt och Swish.

Om du är medlem i Cocopandas Kundklubb får du flera förmåner och fri frakt på alla dina beställningar. För dig som inte är medlem i kundklubben är fraktavgiften 39 kronor för beställningar under 199 kronor. På beställningar över 200 kronor är frakten gratis..

Du kan också välja hemleverans för 49 kronor, där kostnaden är samma för både för medlemmar och alla andra. Hemleveransen tar ca 1-3 dagar och du bör vara hemma vid leveransen.

Leveransen från Cocopanda skickas inom 24 timmar från beställningen på vardagar och leveranstiden är 1-3 arbetsdagar från att ditt paket skickats ut.

Du har 14 dagars ångerrätt från att du fått ditt paket. Ångerrätten gäller alla typer av produkter, dock inte produkter som har använts eller provats, eller har en öppnad plombering eller skadad förpackning.

Om du finner problem med dina produkter kan du göra en reklamation i enlighet med konsumentköplagen.

Om du har frågor kan du kontakta Cocopandas kundtjänst. Kundtjänsten strävar till att ha en snabb svarstid, att vara flexibel och lätt att nå via olika kanaler samt vara hjälpsamma i alla sammanhang.

Ta en titt på recensioner för Cocopanda för att bekanta dig med vad andra har att säga om Cocopandas produkter och service! Har du kanske själv redan beställt fråb Cocopanda? Skriv då en recension, ge ditt omdöme och hjälp andra att bekanta sig med Cocopanda.

Bekanta dig gärna med eller skriv själv recensioner för andra nätbutiker på våra sidor.

Information

Svetsarvägen 15 2tr
17141 Solna
Svetsarvägen 15 2tr
Sverige
post@cocopanda.se
010-8848859

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

T
Theodore Moen Jr. 1 år sedan
7.5
Jag har nyligen handlat från Cocopanda.se och min erfarenhet var helt fantastisk! Webbplatsen är enkel att navigera och jag kunde enkelt hitta allt jag ville ha. Sortimentet är stort och det...

Alla recensioner ( 1 )

Fantastisk shoppingupplevelse hos Cocopanda.se!

Jag har nyligen handlat från Cocopanda.se och min erfarenhet var helt fantastisk! Webbplatsen är enkel att navigera och jag kunde enkelt hitta allt jag ville ha. Sortimentet är stort och det finns märken inom både smink, hudvård, hårvård och parfym. Priserna på produkterna där var mycket förmånliga vilket gjorde mig glad eftersom jag sparade mycket pengar jämfört med andra butiker. Dessutom hade de bra erbjudanden som garanterat fick mig att shoppa ännu mer! En annan sak som imponerade på mig var frakten - den gick snabbt och smidigt utan några problem eller förseningar. Cocopanda.se kommer definitivt bli min nya skönhetsbutik online! Jag skulle starkt rekommendera detta till alla som söker de bästa priserna på högkvalitativa skönhetsprodukter online.

T
Theodore Moen Jr. 1 år sedan
6
Beställning
8
Kundservice
10
Pris
6
Leverans
7.5
Total
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!