Oslo Skin Lab Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Oslo Skin Lab

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

C
Carlotta Beatty
Jag har nyligen testat produkterna från Oslo Skin Lab och jag är mycket nöjd med resultatet. Deras kollagenpulver, The Solution Beauty collagen, är en hälsosam tillskott för huden som ger märkbart ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Oslo Skin Lab - Det naturliga valet för din hudhälsa!

  Jag har nyligen testat produkterna från Oslo Skin Lab och jag är mycket nöjd med resultatet. Deras kollagenpulver, The Solution Beauty collagen, är en hälsosam tillskott för huden som ger märkbart resultat. Efter att ha använt detta kosttillskott i några veckor såg jag mina fina linjer minska betydligt och även min celluliter blev mindre synliga. Vad som också imponerade mig var hur lätt pulvret blandades med drycker utan att ge någon eftersmak eller klumpar. Det bästa av allt är att alla produktserier de erbjuder är helt naturliga och fria från onödiga kemikalier, vilket gör det till ett trygg val för min hudhälsa.


Andra personer tittade också på