Oslo Skin Lab

Alla recensioner

Oslo Skin Lab

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Oslo Skin Lab

En fin och ung hy vill väl alla ha, inte sant? Med dagens teknik och framställning av produkter är i princip allt möjligt, och det sägs att skönhet kommer från insidan. Oslo Skin Lab har därför tagit fram produkter som man dagligen tar i pulverform som sedan kommer att utveckla hyn till det bättre. Här har du möjligheten att läsa mer om Oslo Skin Lab, men även om oss ReviewsBird där vi samlar recensioner om en massa nätbutiker där ute. 

Mer information om Oslo Skin Lab
Under 2017 grundades Oslo Skin Lab på marknaden eftersom de ville erbjuda en säker och väldokumenterad hudvård som verkligen kommer från insidan. Som det låter kommer företaget från Norge men under årens gång har de växt sig stora på marknader både innan- och utanför Skandinavien. Det som företaget värderat och strävat efter sedan starten är att erbjuda produkter som är så rena och naturliga som det bara går, vilket givetvis leder till att kunderna känner sig trygga. Produkterna är framtagna så att de ska passa alla hudtyper och personer som önskar sig en vacker hy, oberoende ålder. 

Oslo Skin Lab har ett flertal produkter i sitt sortiment men de har främst gjort sig kända för deras hudvårdssuccé The Solution Beauty Collagen som har förändrat hudvårdsrutiner runt om i hela Europa med sin enkla och effektiva påverkan. Hudvård inifrån har flera fördelar men den största fördelen är att den påverkar verkligen all hud, inte bara den i ansiktet utan huden på hela kroppen. 

Det som Oslo Skin Lab erbjuder sina kunder
Inne på företagets hemsida går det att beställa alla produkter de erbjuder, men det går även att läsa mer tydligt om dem för att få en tydligare bild. Som kund går det antingen att välja om man vill köpa produkterna som ett engångsköp eller om man vill bli medlem för att med jämna mellanrum få hem produkter så att de aldrig tar slut. Som medlem får man 30% rabatt på alla köp, man får fri frakt samt att man var fjärde vecka får hem ett nytt paket. Det ingår inte nån bindningstid vilket betyder att man när som helst kan säga upp sin prenumeration

Produkter är som ett pulver som dagligen ska tas genom att det blandas med valfri mat eller dryck. Tas det dagligen får man bäst resultat som kommer att synas redan efter några veckors användning. Om det finns mer funderingar om produkterna har Oslo Skin Lab en kundtjänst som är kontaktbar via e-post eller på telefon. 

Åsikter och tankar om Oslo Skin Lab
Har du fått en slätare och spänstigare hy efter att du började använda produkter från Oslo Skin Lab? Om du har använt deras produkter och alltså har erfarenheter ska du inte tveka med att dela med dig av tankar och åsikter i form av en recension. Du kan med dina egna ord berätta precis vad du vill om företaget och deras produkter och sedan kommer andra där ute att kunna ta hjälp av din recension.