Sweef Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Sweef

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

K
Kreiger
Jag har nyligen köpt en soffa från Sweef och jag kan verkligen säga att jag är mycket nöjd med mitt inköp. Det första som fångade min uppmärksamhet var deras breda utbud av olika möbler till riktig...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En fantastisk shoppingupplevelse hos Sweef

  Jag har nyligen köpt en soffa från Sweef och jag kan verkligen säga att jag är mycket nöjd med mitt inköp. Det första som fångade min uppmärksamhet var deras breda utbud av olika möbler till riktigt konkurrenskraftiga priser jämfört med den traditionella möbelhandeln. Sweefs webbplats är också väldigt användarvänlig, vilket underlättade min navigering på sidan när jag valde ut min soffa. Leveransen var snabb och smidig, vilket gjorde hela processen mycket bekväm för mig. När det gäller själva produkten så har soffan visat sig vara i högsta kvalitet både vad gäller material och konstruktion. Den är oerhört skön att sitta i, vilket gör den perfekt för vardagsrummet där vi spenderar stora delar av vår tid. Jag skulle starkt rekommendera Sweef till alla som letar efter stilrena möbler av hög kvalitet till ett överkomligt pris samt snabb leverans över hela Sverige.


Andra personer tittade också på