Sweef

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 6
Kundservice 10
Pris 10
Leverans 10

Total

9
100.0% skulle handla här igen

Sweef

Ute efter nya möbler? Perfekt, då kan du kolla in vad Sweef har att erbjuda. De är ett möbelföretag som har lång och gedigen passion för både inredning och möbler och här kan du läsa mer om dem.

För att ha en allt större chans att bli nöjd då du shoppar online ska du alltid komma ihåg att först läsa recensioner. Omdömen kan gratis läsas här inne på ReviewsBird, i detta fallet om Sweef.

Information om Sweef

Sweef eller “Swedish E-Furniture” som företagsnamnet är förkortat av är en e-handelsbutik som varit verksam sedan 2011. Deras mål har det senaste decenniet varit att erbjuda kvalitativa möbler till oslagbara priser. Utöver sin nätbutik driver de även ett Showroom beläget i Stockholm som både privatpersoner och företag kan besöka för att se hur produkterna som företaget säjer ser ut i verkligheten. Alla möbler som Sweef säljer har de själv provat och valt ut, så att de kan försäkra sig om att de är nöjda med allting som de levererar sina kunder.

Inne på Sweef’s hemsida kan man läsa mer om hur en vanlig dag på kontoret för dem ser ut och vad deras värderingar är på en arbetsplats, men det går även att läsa mer om hur de gör för att ha en så liten klimatpåverkan som möjligt.

Vad erbjuder Sweef?

Inne i nätbutiken har alla möbler blivit indelade i kategorier och de säljer produkter så som: soffor, bord och soffbord, sängar och sänggavlar och mycket mer. För den som inte är ute efter en möbel säljer de även inredningsprodukter som till exempel hundbäddar, tavlor och konst samt mattor. När en beställning görs ska givetvis kunden fylla i vart hen vill få sina produkter levererade, och leveranstiden är något som varierar beroende på var i Sverige kunden är bosatt. På vissa leveransställen har kunden möjligheten att lägga till andra tjänster så som bärhjälp, men detta kan ses innan en beställning genomförs. Kunden har även möjligheten att hämta ut sitt paket antingen från lagret eller Sweef’s showroom, detta är även något som ska fyllas i då en beställning görs. Sweef levererar även sina produkter till andra länder, dock handlar det då om andra avgifter än inom Sverige.

Sweef’s kundtjänst kan nås både via e-post och på telefon, men om man undrar något angående frakten, produkterna eller skötselråd kan man börja att läsa igenom all information som redan finns inne på hemsidan. Den som vill få inredningsinspiration direkt till e-post kan följa deras nyhetsbrev.

Tankar och omdömen om Sweef

Är du en person som varit kund hos Sweef? Tycker du att produkterna är värda sitt pris, är de verkligen av hög kvalitet och har de ett brett sortiment eller inte? Dela med dig av dina erfarenheter av Sweef och deras möbler för att underlätta framtida kunders shoppande. Här på ReviewsBird vill vi se till att samla ärliga och oberoende recensioner och vi vill mer än gärna ha din recension här med på sidan.

Information

Drottninggatan 75
111 60 Stockholm
Drottninggatan 75
Sverige
info@sweef.se
08-41044105

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

K
Kreiger 1 år sedan
9
Jag har nyligen köpt en soffa från Sweef och jag kan verkligen säga att jag är mycket nöjd med mitt inköp. Det första som fångade min uppmärksamhet var deras breda utbud av olika möbler till...

Alla recensioner ( 1 )

En fantastisk shoppingupplevelse hos Sweef

Jag har nyligen köpt en soffa från Sweef och jag kan verkligen säga att jag är mycket nöjd med mitt inköp. Det första som fångade min uppmärksamhet var deras breda utbud av olika möbler till riktigt konkurrenskraftiga priser jämfört med den traditionella möbelhandeln. Sweefs webbplats är också väldigt användarvänlig, vilket underlättade min navigering på sidan när jag valde ut min soffa. Leveransen var snabb och smidig, vilket gjorde hela processen mycket bekväm för mig. När det gäller själva produkten så har soffan visat sig vara i högsta kvalitet både vad gäller material och konstruktion. Den är oerhört skön att sitta i, vilket gör den perfekt för vardagsrummet där vi spenderar stora delar av vår tid. Jag skulle starkt rekommendera Sweef till alla som letar efter stilrena möbler av hög kvalitet till ett överkomligt pris samt snabb leverans över hela Sverige.

K
Kreiger 1 år sedan
Beställning
6
Kundservice
10
Pris
10
Leverans
10
Total
9
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!