vetzoo Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

vetzoo

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

A
Aufderhar
Jag har nyligen köpt diverse produkter från Vetzoo till mina husdjur och jag är mycket nöjd med produkterna. Det var enkelt att beställa online på deras hemsida och leveransen var mycket snabb, vil...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En lysande upplevelse med Vetzoo

  Jag har nyligen köpt diverse produkter från Vetzoo till mina husdjur och jag är mycket nöjd med produkterna. Det var enkelt att beställa online på deras hemsida och leveransen var mycket snabb, vilket gjorde det möjligt för mig att få mina varor på mindre än 24 timmar! Kvaliteten på produktutbudet överträffade också mina förväntningar - de hade massor av välkända varumärken och många olika alternativ att välja mellan. Tack vare dessa positiva erfarenheter skulle jag definitivt rekommendera VetZoo till alla som vill handla hos en professionell butik som bryr sig om sina kunder och deras djurs välbefinnande.


Andra personer tittade också på