Haglöfs Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Haglöfs

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

B
Bode
Jag har precis köpt några produkter från Haglöfs och jag är mycket nöjd med min upplevelse. Deras utbud av friluftskläder och tillbehör är exceptionalellt, oavsett om det kommer till vintersporter ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En Hållbarts Inspirerad Kundupplevelser Indränkt i Professionalism

  Jag har precis köpt några produkter från Haglöfs och jag är mycket nöjd med min upplevelse. Deras utbud av friluftskläder och tillbehör är exceptionalellt, oavsett om det kommer till vintersporter eller bergsbestigning. Kvaliteten på deras produkter överträffar mina förväntningar och visar att de lever upp till sitt namn som en hållbar alternativ i branschen. Personalen var professionella och hjälpsamma under hela processen - vilket gjorde allt smidigare för mig. De hade också kunskap om alla produkter så att jag effektivt kunde navigera bland dem innan mitt köp. Att handla hos Haglöfs gav mig trygghet då jag visste att jag stöttade ett företag som prioriterade hållbar miljömässiga värden - något som gör det extra roligt att använda kläderna under utomhusaktiviteter. Jag rekommenderar starkt Haglöfs för alla dina friluftslivsbehov!


Andra personer tittade också på