proffsmagasinet Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

proffsmagasinet

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

D
Dax
Proffsmagasinet är verkligen ett fantastiskt ställe för alla som gillar att bygga eller fixa hemma! Jag fick enkel och trygg åtkomst till över 100 000 produkter online, vilket gjorde det lättare än...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Mitt positiva möte med Proffmagasinet

  Proffsmagasinet är verkligen ett fantastiskt ställe för alla som gillar att bygga eller fixa hemma! Jag fick enkel och trygg åtkomst till över 100 000 produkter online, vilket gjorde det lättare än någonsin att hitta precis vad jag behövde. Leveransen var också väldigt snabb – min beställning kom fram på nolltid. Och priset? Riktigt bra, dessutom! Det känns alltid bra när man vet att man får valuta för pengarna. Men det bästa av allt var den suveräna servicen från Proffsmagasinet-personalen. De hjälpte mig verkligen att välja rätt produkter och svarade tålmodigt på alla mina frågor. Sammanfattningsvis så är jag mycket nöjd med mitt köp från Proffsmagasinet och skulle definitivt rekommendera dem till andra hantverkare & hemmafixare. Tack vare deras breda sortiment, professionella service och konkurrenskraftiga priser kommer jag absolut handla där igen i framtiden!


Andra personer tittade också på