Hemklimat Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Hemklimat

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

D
Destin Marquardt
Jag har nyligen köpt en luftfuktare från Hemklimat och jag är mycket nöjd med mitt köp! Produkten kom välpackad och i tid. Jag uppskattade verkligen att företaget hade ett brett utbud av högkvalita...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En fantastisk produktleverantör för alla dina behov av inomhusmiljö!

  Jag har nyligen köpt en luftfuktare från Hemklimat och jag är mycket nöjd med mitt köp! Produkten kom välpackad och i tid. Jag uppskattade verkligen att företaget hade ett brett utbud av högkvalitativa produkter för inomhusmiljön - de verkade verkligen veta vad de håller på med när det kommer till att skapa bra miljöer. Min luftfuktare fungerar utmärkt och har hjälpt mig att förbättra min hälsa eftersom jag inte längre vaknar upp med torr hud eller hals. Dessutom ser den snygg ut vilket gör att den passar fint i mitt hem. Sammanfattningsvis, så är Hemklimat ett företag som lever upp till sina löften om en bättre inomhusmiljö. Med deras stora sortiment av kvalitetsprodukter kan man vara säker på att man hittar något som passar ens egna behov och önskemål.


Andra personer tittade också på