Clarins Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Clarins

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

P
Prof. Pearlie Labadie
Efter att ha köpt flera produkter från Clarins, kan jag säga att jag är mycket nöjd med kvaliteten. Deras hudvårdsprodukter har verkligen förbättrat min hy och gett den en mjuk och klar lyster. Jag...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Enastående urval av högkvalitativa skönhetsprodukter

  Efter att ha köpt flera produkter från Clarins, kan jag säga att jag är mycket nöjd med kvaliteten. Deras hudvårdsprodukter har verkligen förbättrat min hy och gett den en mjuk och klar lyster. Jag har även provat några av deras make-up produkter som ger ett naturligt och ändå elegant utseende. Vad jag gillar mest med Clarins är deras stora urval av produkter som passar alla hudtyper. Oavsett om du har torr, fet eller kombinerad hy så finns det en produkt som lämpar sig för dig. För dem som letar efter ekologiska och vegan-vänliga alternativ kommer glädjas över utbudet på Clarins officiella hemsida där det också finns speciella erbjudanden tillgängliga under vissa perioder. Jag rekommenderar varmt att ge Clarins produkter ett försök!


Andra personer tittade också på