Dustin Home

Alla recensioner

Dustin Home

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Logo iPhonebutiken
iPhonebutiken

En av de mest använda, sålda och köpta mobilerna på marknaden är ändå iPhone. De har redan under många ...

Logo AliExpress
AliExpress

För många är shopping en av de roligaste sakerna som finns men om man shoppar online, då vill man väl inte spendera v&au...

Logo Teknikhouse
Teknikhouse

Många har under dagens gång mobilen klistrad i handen, men det är faktiskt inte så konstigt eftersom man idag kan göra ...

Logo 24.se
24.se

Det finns produkter här i världen som man vill ha, men även produkter som man verkligen behöver. Om man ska köpa prylar on...

Dustin Home

Om du är ute efter en ny mobil, en iPad till dotterns födelsedag eller varför inte ett nytt redskap till köket kan du sluta leta eftersom du hittat rätt. Det finns så många företag där ute som säljer elektronikprylar så när man ska införskaffa sig något nytt vill man vara säker på att den kommer hålla under en lång tid men även att den verkligen ska vara säker. Vi på ReviewsBird samlar erfarenheter och recensioner och i detta fallet om företaget Dustin Home. 

Information om Dustin Home
Dustin Home, ett elektronikföretag som har erbjudit sina produkter på markanden sedan 1984. Bo och Ulla Lundevall insåg det året att IT var en framtidsbransch och av den anledningen startade de sin verksamhet genom att postorderförsäljning av datortillbehör endast som en sidoverksamhet till sin zoo-butik som de på den tiden drev i Stockholm. Under 1995 började de att erbjuda sina produkter online men då endast till företagskunder, senare under 2004 valde de att ytterligare utvidga sin verksamhet genom att börja sälja sina prylar till privatpersoner. Under årens gång har företaget växt sig större och idag finns de till förfogande till flera länder i Europa och Norden. Dustin Home stävar efter att hjälpa sina kunder hela tiden hållas i framkant genom att erbjuda dem en rätt IT-lösning, vid rätt tid till det rätta priset. De som arbetar på företaget har själva flera års erfarenhet inom IT men även kundbetjäning och problemlösning. 

Dustin Home lägger vikt vid hållbarheten och har bland annat som mål att innan år 2030 ha 0 klimatpåverkan genom hela världskedjan, vara 100% cirkulära samt genomfört 100 aktiviteter för att driva social jämnlikhet. 

Det som Dustin Home erbjuder
Det mesta du kan tänka dig inom elektronik finns inne på sajten Dustin Home. Du kan leta reda på det du är ute efter antingen via de färdiga kategorierna eller genom att söka med sökfunktionen, glöm inte att du inte behöver betala något för frakten om du väljer att göra en beställning på 3 000 kr eller mer. Du kan direkt på sajten välja om du handlar som privatperson eller företag, vilket kommer att göra så att priserna antingen är inklusive eller exklusive moms. Efter en inkommen beställning hanterar Dustin Home den så snabbt som möjligt vilket betyder att kunderna kan räkna med en leveranstid på några dagar, leveransen är även spårbar tack vare PostNord. Om det finns frågor om en produkt eller beställning har Dustin Home en kundtjänst som är kontaktbar via e-post eller på telefon. 

Recensioner och omdömen om Dustin Home
Har du valt att ty dig till Dustin Home om du varit ute efter en ny elektronikpryl? Om du precis svarade ”ja” ska du inte tveka med att här inne hos oss lämna en recension. Fördelen med recensioner är att de inte bara gynnar företaget i sig utan även alla eventuellt framtida kunder. Du kan se till att göra e-handeln till en bättre plats genom att lämna en pålitligt recension.