About You Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

About You

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

H
Hortense Yundt
Jag har precis beställt från About You och jag är verkligen nöjd med min upplevelse. De har ett otroligt stort sortiment av kläder och skor från över 1000 välkända märken, vilket gjorde det lätt fö...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk Shoppingupplevelse på ABOUT YOU

  Jag har precis beställt från About You och jag är verkligen nöjd med min upplevelse. De har ett otroligt stort sortiment av kläder och skor från över 1000 välkända märken, vilket gjorde det lätt för mig att hitta något som passade min stil. Till att börja med var deras webbplats lättnavigerad, vilket gjorde shoppingupplevelsen mycket trevlig. Dessutom hade de en snabb leveransservice, så jag fick min beställning inom bara några dagar. Det var också väldigt imponerande att de erbjuder 100 dagars öppet köp - detta gav mig tryggheten att veta att om jag inte är helt nöjd med mitt köp kan jag alltid returnera det utan problem. Jag måste också nämna hur prisvärt alla produkterna var! Jag behövde bara göra en liten investering för högkvalitativa plagg som kommer hålla länge i garderoben. Allt detta tillsammans gör ABOUT YOU till en av mina favoritsajter när det gäller online-shopping!


Andra personer tittade också på