SoffaDirekt Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

SoffaDirekt

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

J
Jerald Trantow
Jag har nyligen handlat möbler från SoffaDirekt och jag kan bara säga att det var en fantastisk upplevelse. Deras sortiment är inte bara trendigt utan också överkomligt för alla budgetar. En sak s...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastiska Möbelköp Från Soffadirekt

  Jag har nyligen handlat möbler från SoffaDirekt och jag kan bara säga att det var en fantastisk upplevelse. Deras sortiment är inte bara trendigt utan också överkomligt för alla budgetar. En sak som verkligen imponerade på mig var deras snabba leverans. Min beställning kom fram inom några dagar, vilket gjorde mig väldigt glad eftersom jag direkt kunde börja använda min nya säng och soffa. Kvaliteten på möblerna i sig var också otrolig! Jag är verkligen nöjd med materialet av högsta kvalitet samt den moderna designen. Det gör hela mitt rum ser så mycket lyxigare ut än tidigare. Allt som allt skulle jag definitivt rekommendera SoffaDirekts tjänster till andra människor som letar efter prisvärda möbler av bra kvalitet. Jag kommer definitivt att handla där igen!


Andra personer tittade också på