SoffaDirekt

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 8
Kundservice 8
Pris 8
Leverans 10

Total

8.5
100.0% skulle handla här igen

SoffaDirekt

Är du ute efter en ny soffa till vardagsrummet? Om du faktiskt är det kan du kanske ta en paus i ditt letande och ta en närmare titt på företaget SoffaDirekt. Exakt som de låter erbjuder de sina kunder soffor, smidigt nog online via sin nätbutik. Här på ReviewsBird kan du läsa mer om dem och deras produkter, men även ta en titt på andra nätbutiker.

Mer om SoffaDirekt

Enligt SoffaDirekt är de ett företag som har ett nytänkande koncept i en redan traditionell bransch. Företagets historia kommer från att grundaren ville erbjuda möbler online, dock erbjuda dem på ett mycket smidigare och billigare sätt genom att skippa alla onödiga mellanhänder. Genom att skippa mellanhänderna har SoffaDirekt kunnat hålla sina priser lägre än sina konkurrenter, något de strävar efter ännu idag. Under årens gång har de sålt tusentals soffor och andra möbler som nu pryder en drös olika hem i Sverige, och ännu idag består deras vision vilket är att erbjuda de bästa priserna. Utöver bra priser strävar de alltid efter att kvaliteten ska vara så bra som möjligt, och mer om det kan du läsa i recensionerna om dem.

Vad erbjuder SoffaDirekt?

Trots att företagsnamnet tyder på att de främst har ett sortiment bestående av soffor stämmer det inte helt och hållet. De erbjuder även andra typer av möbler och inredning från olika varumärken. Utöver alla produkter som kan ses inne på deras hemsida erbjuder de även en outlet i Norrköping där en del av deras produkter finns till försäljning till ett extra bra pris. Du som kund kan även kolla in fliken “outlet” inne i nätbutiken för produkter till nedsatt pris. Om du hittat något du vill köpa hos dem bör det inte vara några konstigheter, bara att lägga till valfria produkter i kundkorgen och sedan genomföra beställningen genom att fylla i information om både leverans och betalning. SoffaDirekt levererar sina produkter med företaget Bring och de har valt att även erbjuda sina kunder kvällsleveranser i några delar av landet. Vid varje beställning går det även att lägga till inbärning, vilket kostar runt 1 395 kr. Ibland kan det ske ett misstag vid frakten, och skulle det ske vid en beställning hos SoffaDirekt ska både företaget och transportören kontaktas så att ärendet kan skötas så snabbt som möjligt. SoffaDirekt erbjuder sina kunder 14 dagars ångerrätt, vilket räknas från den dagen då kunden tagit emot sina varor.

Vid frågor, returer eller reklamationer kan kunderna genast vända sig till företagets kundtjänst vilket är möjligt via e-post.

Omdömen eller eventuella klagomål

Har du handlat hos SoffaDirekt? Om ja, är produkterna värda sitt pris? Har de enligt dig ett tillräckligt brett sortiment eller fattades det produkter? Här på ReviewsBird har du möjligheten att gratis hjälpa eventuellt framtida kunder genom att skriva en recension där du berättar dina åsikter.

Information

Malmgatan 5
60223 Norrköping
Malmgatan 5
Sverige
kundtjanst@soffadirekt.se
011-4707676

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

J
Jerald Trantow 1 år sedan
8.5
Jag har nyligen handlat möbler från SoffaDirekt och jag kan bara säga att det var en fantastisk upplevelse. Deras sortiment är inte bara trendigt utan också överkomligt för alla budgetar. E...

Alla recensioner ( 1 )

Fantastiska Möbelköp Från Soffadirekt

Jag har nyligen handlat möbler från SoffaDirekt och jag kan bara säga att det var en fantastisk upplevelse. Deras sortiment är inte bara trendigt utan också överkomligt för alla budgetar. En sak som verkligen imponerade på mig var deras snabba leverans. Min beställning kom fram inom några dagar, vilket gjorde mig väldigt glad eftersom jag direkt kunde börja använda min nya säng och soffa. Kvaliteten på möblerna i sig var också otrolig! Jag är verkligen nöjd med materialet av högsta kvalitet samt den moderna designen. Det gör hela mitt rum ser så mycket lyxigare ut än tidigare. Allt som allt skulle jag definitivt rekommendera SoffaDirekts tjänster till andra människor som letar efter prisvärda möbler av bra kvalitet. Jag kommer definitivt att handla där igen!

J
Jerald Trantow 1 år sedan
Beställning
8
Kundservice
8
Pris
8
Leverans
10
Total
8.5
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!