Spartoo Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Spartoo

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

P
Prof. Kristoffer Huel I
SPARTOO är en fantastisk online-butik som erbjuder ett brett utbud av skor, väskor och kläder från olika kända märken. Jag nyligen införskaffade ett par Converse sneakers därifrån och min erfarenhe...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En trevlig shoppingtur hos Spartoo

  SPARTOO är en fantastisk online-butik som erbjuder ett brett utbud av skor, väskor och kläder från olika kända märken. Jag nyligen införskaffade ett par Converse sneakers därifrån och min erfarenhet var verkligen positiv. Först och främst var hela beställningsprocessen mycket smidig och enkel att navigera. Jag blev imponerad av den breda kollektionen av produkter tillgängliga på SPARTOO:s webbplats, inklusive stövlar, ballerinaskor samt olika typer av väskor i olika storlekar. Gratis leverans är också något man bör notera eftersom det gör det ännu mer lockande att shoppa på deras sida. Kundservicen var riktigt snabbt när jag ville få information om storlekarna innan jag objektivt beslutade mig för köpet. Min order kom inom den lovande tidsramen vilket är alltid uppskattat med tanke på hur viktig timing kan vara ibland. Sammanfattningsvis har SPARTOO bevisligen höga standarder när det gäller shoppingupplevelsen online - med lätt navigering genom sidan, många produkter att välja mellan samt positiv service som ger trygghet åt sina kunder.


Andra personer tittade också på