Skapamer

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 4
Kundservice 6
Pris 8
Leverans 4

Total

5.5
50.0% skulle handla här igen

Skapamer

Skapamer - Din kreativa värld online

Skapamer är den ultimata webbutiken för alla som älskar att skapa och pyssla. Med ett brett sortiment av pysselmaterial, hobbymaterial, tyger och garn är Skapamer den perfekta platsen att hitta allt du behöver för dina kreativa projekt. Oavsett om du är en erfaren pysslare eller nybörjare, har Skapamer något för alla.

Fri frakt över 499 kr

Enligt deras hemsida erbjuder Skapamer fri frakt för alla beställningar över 499 kr. Detta är verkligen ett generöst erbjudande, speciellt om du planerar att köpa en hel del material. Så du kan slappna av och fylla din varukorg utan att behöva oroa dig för fraktkostnader.

Ett brett sortiment för alla dina behov

Skapamer har allt du behöver för dina kreativa projekt, oavsett om det handlar om stickning, virkning, pyssel, målning, sömnad eller broderi. Deras sortiment inkluderar stickgarn, virkgarn, färg och pennor, målartillbehör, tyger, kontorsmaterial och mycket mer. Med så många olika produkter att välja mellan är det lätt att hitta det perfekta materialet för ditt projekt.

Citat av en känd person

Som Pablo Picasso en gång sa: "Alla är född konstnär. Problemet är att förbli en konstnär när vi växer upp." Det är här Skapamer kommer in i bilden. De förser dig med alla verktyg och material du behöver för att bevara din inre konstnär och fortsätta skapa oavsett ålder eller erfarenhet.

Snabb leverans för att tillfredsställa ditt pysselsug

När pyssellusten infinner sig vill man inte vänta alltför länge på att få sina material. Enligt Skapamers hemsida erbjuder de snabb leverans för att möta dina behov. Så du kan vara säker på att du får ditt pysselmaterialet snabbt och kan sätta igång med ditt projekt utan förseningar.

Pyssel för barn och vuxna

Skapamer erbjuder inte bara material för vuxna, utan har också ett brett sortiment av pyssel för barn i alla åldrar. Att pyssla med barn är en utmärkt aktivitet för att främja deras kreativitet och fantasi. Skapamers sortiment av barnvänliga material och produkter gör det enkelt för dig att hitta roliga och lärorika pyssel för hela familjen.

Avslutning

Sammanfattningsvis är Skapamer en fantastisk webbutik för alla som älskar att skapa och pyssla. Med deras breda sortiment, generösa fraktvillkor och snabba leveranser kan du vara säker på att hitta allt du behöver för dina kreativa projekt. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, kommer du garanterat att hitta inspiration och glädje hos Skapamer. Så varför vänta? Ta en titt på deras webbplats och låt din kreativitet flöda!

Har du någonsin handlat hos Skapamer? Vi skulle älska att höra dina erfarenheter och åsikter! Snälla ta dig tid att skriva en recension nedan och dela med dig av dina tankar. Ditt bidrag hjälper andra kunder att fatta beslut och ger Skapamer feedback på deras tjänster och produkter.

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

M
Mr. Eino Howell I 1 år sedan
8
Jag köpte flera produkter från Skapamer för min senaste hobbyskapelse, och jag är verkligen nöjd med mitt köp. Webbplatsen hade ett stort utbud av pysselmaterial och konstnärsmaterial till r...
J
Johnny 2 månader sedan
3
Lång leveranstid som meddelades i efterhand, ingen delad leverans. Efter avbeställning skickades produkterna i alla fall och ingen återkoppling på mail. Sämsta upplevelsen på länge.

Alla recensioner ( 2 )

Bästa Onlinebutiken För Hobbyprodukter

Jag köpte flera produkter från Skapamer för min senaste hobbyskapelse, och jag är verkligen nöjd med mitt köp. Webbplatsen hade ett stort utbud av pysselmaterial och konstnärsmaterial till rimliga priser. Frakten var snabb och fraktfri när jag handlade för över 399 kr. Jag uppskattar också den enkla navigeringen på webbplatsen samt de tydliga produktbeskrivningarna som hjälpte mig att göra informerade val vid mitt köp. Produkterna i sig var alla av hög kvalitet och precis vad jag förväntade mig. Totalt sett hade jag en positiv upplevelse på Skapamer och kommer definitivt att handla där igen för mina hobbybehov i framtiden.

M
Mr. Eino Howell I 1 år sedan
Beställning
6
Kundservice
10
Pris
10
Leverans
6
Total
8
Skulle du handla här igen?

Blandningavakrylmlningsprodukter

Lång leveranstid som meddelades i efterhand, ingen delad leverans. Efter avbeställning skickades produkterna i alla fall och ingen återkoppling på mail. Sämsta upplevelsen på länge.

J
Johnny 2 månader sedan
Beställning
2
Kundservice
2
Pris
6
Leverans
2
Total
3
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension