Skapamer Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Skapamer

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Mr. Eino Howell I
Jag köpte flera produkter från Skapamer för min senaste hobbyskapelse, och jag är verkligen nöjd med mitt köp. Webbplatsen hade ett stort utbud av pysselmaterial och konstnärsmaterial till rimliga ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Bästa Onlinebutiken För Hobbyprodukter

  Jag köpte flera produkter från Skapamer för min senaste hobbyskapelse, och jag är verkligen nöjd med mitt köp. Webbplatsen hade ett stort utbud av pysselmaterial och konstnärsmaterial till rimliga priser. Frakten var snabb och fraktfri när jag handlade för över 399 kr. Jag uppskattar också den enkla navigeringen på webbplatsen samt de tydliga produktbeskrivningarna som hjälpte mig att göra informerade val vid mitt köp. Produkterna i sig var alla av hög kvalitet och precis vad jag förväntade mig. Totalt sett hade jag en positiv upplevelse på Skapamer och kommer definitivt att handla där igen för mina hobbybehov i framtiden.


Andra personer tittade också på