PatPat Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

PatPat

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Ms. Burnice Larson MD
Jag nyss köpte några saker från PatPat och jag är överlycklig med min upplevelse där! Deras utbud av baby- och småbarnskläder var fantastiskt, så många söta mönster att välja mellan. Men det var in...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk erfarenhet hos PatPat

  Jag nyss köpte några saker från PatPat och jag är överlycklig med min upplevelse där! Deras utbud av baby- och småbarnskläder var fantastiskt, så många söta mönster att välja mellan. Men det var inte bara kläderna som fångade mitt intresse - de har också matchande familjeoutfits! Jag kunde inte motstå att köpa en matchande outfit till mig själv och min lilla en. Beställningsprocessen var superenkelt och smidigt. Frakt tog inte lång tid alls, vilket gjorde mig glad eftersom jag inte gillar att vänta för länge på mina beställningar. När jag fick produkterna kände jag mig nöjd med deras kvalitet - mjuka material som både bekväm för bebisen samt slitstarka. Det finns verkligen inget negativt att säga om min erfarenhet av PatPat uk. Om du söker efter baby- och småbarnskläder eller matchande outfits i högsta kvalitet rekommenderar jag starkt PatPat UK!


Andra personer tittade också på