PatPat

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 10
Kundservice 10
Pris 10
Leverans 6

Total

9
100.0% skulle handla här igen

PatPat

Att köpa kläder till sina barn och bebisar är verkligen mysigt, så timmarna kan definitivt flyga iväg om man sitter och nätshoppar. Om du känner igen dig i den situationen, och är sugen på att köpa saker till dina egna eller någon annans barn kan du kolla in vad PatPat har att erbjuda.

För att bli extra nöjd kan du komma ihåg att läsa recensioner om dem innan du lägger din beställning och medans du är här inne på ReviewsBird kan du även läsa recensioner om andra nätbutiker.

Mer information om PatPat

Albert Wang och Ken Gao är de två personerna som under 2014 grundade och lanserade företaget PatPat. PatPat har idag inte någon fysisk butik utan de är verksamma online via sin hemsida. De har även lanserat en app som gör det möjligt att shoppa direkt via den antingen via mobilen eller surfplattan. De skapade företaget eftersom de ville erbjuda föräldrar där ute möjligheten att köpa matchande kläder till sina barn, på ett mycket enklare sätt än förut. PatPat är även aktiva på sociala medier och där kan man följa dem för att se när de har kampanjer eller liknande.

Det som PatPat erbjuder sina kunder

PatPat erbjuder kläder till nyfödda barn, småbarn och även äldre barn. Inne i företagets nätbutik finns det olika kategorier med flera underkategorier, men för att smidigare kunna hitta vad man är ute efter går det även att genast använda sig av sökfunktionen. De som använder hemsidan har möjligheten att själv välja språk och även valuta på priserna. Om kunder inom Sverige väljer att handla för 29,74€ eller mer så behöver de inte betala någon fraktkostnad. I annat fall läggs det till en fraktkostnad på 4,16€ på varje beställning. PatPat erbjuder olika metoder att betala, för att kunderna ska känna sig trygga då de gör en beställning. Den normala leveranstiden är mellan 12 - 22 arbetsdagar, men det finns expressleverans som alternativ. Efter att kunderna fått hem sina produkter kan de i lugn och ro se och känna på dem, och ännu inom 30 dagar göra en retur om någon produkt inte skulle passa.

Omdömen och recensioner om PatPat

Kundtjänsten kan svara på inkomna frågor antingen via telefon eller på e-post för dem som har några frågor. Innan man kontaktar dem och ställer sina frågor kan det löna sig att först kolla igenom deras nätbutik, eftersom de där redan svarat på frågor de ofta får ställda till sig. Vid behovet att göra en retur eller en reklamation ska kundtjänsten först kontaktas.

Har du handlat barnkläder via PatPat? Om du har det, vill du inte då hjälpa andra där ute? Om du vill det kan du ta och skriva en recension på endast några meningar där du ärligt berättar dina erfarenheter av PatPat. Såklart är det helt gratis att skriva en recension förutom att du kommer att vinna förtroende från eventuellt framtida kunder.

Information

650 Castro Street Ste. 120-458,
94041 Mountain View
650 Castro Street Ste. 120-458,
USA
https://www.patpat.com/article/help/contact
1-844-9-PATPAT

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

M
Ms. Burnice Larson MD 1 år sedan
9
Jag nyss köpte några saker från PatPat och jag är överlycklig med min upplevelse där! Deras utbud av baby- och småbarnskläder var fantastiskt, så många söta mönster att välja mellan. Men det...

Alla recensioner ( 1 )

Fantastisk erfarenhet hos PatPat

Jag nyss köpte några saker från PatPat och jag är överlycklig med min upplevelse där! Deras utbud av baby- och småbarnskläder var fantastiskt, så många söta mönster att välja mellan. Men det var inte bara kläderna som fångade mitt intresse - de har också matchande familjeoutfits! Jag kunde inte motstå att köpa en matchande outfit till mig själv och min lilla en. Beställningsprocessen var superenkelt och smidigt. Frakt tog inte lång tid alls, vilket gjorde mig glad eftersom jag inte gillar att vänta för länge på mina beställningar. När jag fick produkterna kände jag mig nöjd med deras kvalitet - mjuka material som både bekväm för bebisen samt slitstarka. Det finns verkligen inget negativt att säga om min erfarenhet av PatPat uk. Om du söker efter baby- och småbarnskläder eller matchande outfits i högsta kvalitet rekommenderar jag starkt PatPat UK!

M
Ms. Burnice Larson MD 1 år sedan
Beställning
10
Kundservice
10
Pris
10
Leverans
6
Total
9
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!