AliExpress

Alla recensioner

AliExpress

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Logo Nallebudet
Nallebudet

Att bli nöjd med sina köp borde vara en självklarhet men i verkligheten är det långt ifrån det. Bland alla tus...

Logo Apotek365
Apotek365

Att ta hand om sin kropp är något vi alla bör göra för att leva ett långt och lyckligt liv. Idag finns ett stort an...

Logo Jul-Tröja
Jul-Tröja

Den som firar jul vet hur mycket förberedelser som gäller. Det handlar om att laga mat och duka, fixa inbjudan till hela släkte...

Logo ASOS
ASOS

Att handla kläder behöver inte vara krångligt. Idag finns ett stort utbud av butiker online som erbjuder allt från olika m&au...

AliExpress

För många är shopping en av de roligaste sakerna som finns men om man shoppar online, då vill man väl inte spendera väldiga summor på produkter som man kanske egentligen inte behöver? Det finns ett så pass stort utbud av nätbutiker där ute så det kommer alltid att finnas något för alla. AliExpress tycker inte att passion ska behöva kosta en förmögenhet, och därav säljer de förmånliga produkter online. Läs mer om AliExpress och andra nätbutiker nedan. 

Mer om AliExpress
AliExpress är en återförsäljare med säte i Kina som i sin tur ägs av bolaget Alibaba Group. Under 2010 lanserades AliExpress på marknaden och är uppbyggd av många små företag från till exempel Kina men även från andra platser. De säljer sina produkter till kunder runt om i hela världen och det är den mest besökta hemsidan i Ryssland, samt väldigt populär i Brasilien. 

Då AliExpress först lanserades fungerade de som en verksamhet som sålde produkter endast till företag (business to business) men valde under årens gång att börja erbjuda produkterna till privatpersoner. AliExpress har gjort sig kända för att de erbjuder sina produkter till så pass låga priser. AliExpress finns även som en nedladdningsbar app till mobilen och via den är det även möjligt att shoppa. 

Tjänster och produkter om AliExpress erbjuder
AliExpress har ett sortiment som idag består av mer än 111 miljoner produkter inom kategorier såsom: kläder och smycken, hem och inredning, elektronik, leksaker och så vidare. AliExpress’s hemsidan kan användas på 12 stycken olika språk och kunderna kan även välja i vilken valuta de vill se produktpriserna. Eftersom sajten består av många olika försäljare är leveranstiderna något som varierar för varje produkt. Efter att en beställning blivit gjord och den skickats från lagret får kunden mer information samt en uppskattad leveranstid. Hos AliExpress går det på ett säkert sätt att sköta betalningarna genom att välja ett utav de olika angivna betalningsmetoderna. 

Om du har saker du vill sälja kan du göra det tack vare AliExpress. För att börja sälja produkter via dem ska ett konto skapas och efter det finns det mer information hur du ska ta dig till väga. Ibland finns det frågor angående produkter, betalningar eller leveranser och i första hand går det att läsa svaren till de oftast ställda frågorna. AliExpress driver även en kundtjänst via chatt som kan nås 24/7. 

Åsikter eller eventuella klagomål angående AliExpress
Om du har erfarenhet av att köpa eller kanske till och med sälja produkter via AliExpress har du chansen att dela med dig av dina tankar och åsikter i form av en recension som publiceras här på ReviewsBird. Det är kostnadsfritt att lämna recensioner hos oss och förutom att det hjälper företaget är det även till stor hjälp åt framtida kunder.