Tennisshopen

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 8
Kundservice 8
Pris 10
Leverans 10

Total

9
100.0% skulle handla här igen

Tennisshopen

En passionerad tennishop för alla spelare

Tennisshopen är en välkänd och respekterad tennishop som har varit verksam sedan 1976. Grundad av den före detta Svenska Tennisförbundets ordförande Thomas Wallén och den framstående tennisspelaren Kjell Johansson, har Tennisshopen länge varit en pålitlig och pålitlig destination för alla tennisentusiaster.

Men låt oss inte glömma att Tennisshopen också erbjuder ett brett utbud av paddelprodukter för alla paddelspelare där ute. Från racketar och bollar till kläder och tillbehör, Tennisshopen har allt du behöver för att njuta av både tennis och padel på bästa möjliga sätt.

Med en passion för sporten och ett genuint intresse för att hjälpa andra spelare att förbättra sina färdigheter, strävar Tennisshopen efter att erbjuda de bästa produkterna till de bästa priserna. Dessutom är deras kunniga och erfarna personal alltid där för att hjälpa dig hitta rätt utrustning för dina behov och önskemål.

En bred produktutbud för alla spelare

Oavsett om du är en nybörjare tennis spelare eller en erfaren professionell, har Tennisshopen allt du behöver för att ta ditt spel till nästa nivå. Från racketar och kläder till skor och tillbehör, deras breda produktutbud gör det enkelt att hitta precis det du letar efter.

Om du är intresserad av tennisracketar, erbjuder Tennisshopen ett brett utbud av både seniorracketar och juniorracketar från populära varumärken som Babolat, HEAD, Wilson och många fler. Oavsett om du föredrar en racket för nybörjare, medel eller avancerad nivå, kommer du definitivt att hitta det du behöver här.

Och för paddelspelare har Tennisshopen också ett imponerande utbud av racketar, kläder och tillbehör. Med varumärken som Adidas, Bullpadel, Nox och många fler, finns det ingen brist på alternativ när det gäller att hitta den perfekta paddelutrustningen.

"Tennisshopen är där för att uppfylla dina behov och överträffa dina förväntningar." - Okänd

Med sitt omfattande sortiment av produkter, konkurrenskraftiga priser och utmärkt kundservice, är Tennisshopen den ultimata destinationen för alla tennisspelare och paddelspelare där ute. Oavsett om du spelar för nöje eller tävlar på professionell nivå, kan du vara säker på att Tennisshopen har allt du behöver för att bli framgångsrik.

Slutsats

Tennisshopen är mer än bara en tennishop - det är en plats för tennisspelare och paddelspelare att hitta allt de behöver för att njuta av sina sporter till fullo. Med sitt breda produktutbud, konkurrenskraftiga priser och engagerade personal är Tennisshopen en plats där passion möter kvalitet. Så varför inte ge dem ett besök och se det själv?

Och som alltid, glöm inte att "kasta bollen och hålla racketen" - Bob Marley

Lämna en recension

Har du besökt Tennisshopen och använt deras tjänster? Ge dem gärna en recension och dela med dig av din upplevelse. Ditt åsikter och feedback är viktiga för oss och hjälper oss att fortsätta förbättra och leverera den bästa servicen till våra kunder. Skriv en recension nu och dela med dig av dina tankar! Vi ser fram emot att höra från dig!

Information

Engelbrektsgatan 63
412 52 Göteborg
Engelbrektsgatan 63
Sverige
info@tennisshopen.se
031-168100

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

B
Bechtelar 1 år sedan
9
Jag köpte nyligen ett par tennisracketar från Tennisshopen och jag är mycket nöjd med min upplevelse där. Butiken erbjöd ett brett utbud av racketar, bollar och andra tillbehör för både tenn...

Alla recensioner ( 1 )

Fantastisk service & brett sortiment hos Tennisshopen

Jag köpte nyligen ett par tennisracketar från Tennisshopen och jag är mycket nöjd med min upplevelse där. Butiken erbjöd ett brett utbud av racketar, bollar och andra tillbehör för både tennis och padel från kända varumärken såsom Babolat, Head, Prince och Wilson. Det fanns också ett stort urval av kläder och skor som passade för sporterna. Servicepersonalen var mycket tillmötesgående och hjälpsam när det kom till att välja rätt racket. De hade omfattande kunskap om produkterna i butiken samt vilka kriterier som behövdes för att hitta den ultimata racketen utifrån mitt spelande. Jag blev glatt överraskad av deras expertis inom ämnet. Butikens webbsida var lätt att navigera på och gav detaljerad information om produkterna som följde en standardiserad mall vilket gjorde att jämfört olika produkter bli väldigt smidigt. Jag skulle definitivt rekommendera Tennisshopen till personer som söker efter högkvalitativa tennistillbehör eller bara vill ha lite extra hjälp vid val av dem

B
Bechtelar 1 år sedan
8
Beställning
8
Kundservice
10
Pris
10
Leverans
9
Total
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!