Shoemed.se Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Shoemed.se

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

E
Ervin Kub
Jag är mycket nöjd med min erfarenhet på Shoemed.se! Det fanns ett brett utbud av funktionella skor för både arbete och fritid, vilket gjorde det enkelt att hitta precis vad jag sökte. Hemsidan var...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastiska Skor På Nätet

  Jag är mycket nöjd med min erfarenhet på Shoemed.se! Det fanns ett brett utbud av funktionella skor för både arbete och fritid, vilket gjorde det enkelt att hitta precis vad jag sökte. Hemsidan var lätt att navigera och beställningsprocessen var smidig. Jag uppskattade också de detaljerade produktbeskrivningarna som hjälpte mig att välja rätt sko för mina behov. Dessutom hade de snabb leverans och mitt paket kom fram inom några dagar efter beställningen. Jag rekommenderar definitivt Shoemed.se till alla som letar efter bra kvalitetsskor. De har verkligen ett fantastiskt urval!


Andra personer tittade också på