Barlife Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Barlife

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

S
Schumm
Jag nyligen besökt Barlife online butik och jag är glad att rapportera om min positiva erfarenhet. Jag var imponerad av deras breda sortiment av barutrustning, cocktailtillbehör och glas. Jag upps...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Utmärkt Online-butik för Barlivet

  Jag nyligen besökt Barlife online butik och jag är glad att rapportera om min positiva erfarenhet. Jag var imponerad av deras breda sortiment av barutrustning, cocktailtillbehör och glas. Jag uppskattade verkligen att hitta all den utrustning jag behövde på en plats till ett överkomligt pris. Deras webbplats är användarvänlig med lätt navigering vilket gjorde det enkelt för mig att söka efter artiklar, sätta ihop min beställning och slutföra köpet utan några problem. Förutom den fantastiska produkten märkte jag snabb leverans. Min beställning skickades samma dag som jag placerade ordern, praktiskt taget omedelbart! Allt anlände i ursprungliga kvalitetsförpackningar - ingenting skadat eller bristfälligt. Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera Barlife för alla som vill ha billiga professionella barverktyg och tillbehör av högsta kvalitet från en betrodd leverantör med suverän service!


Andra personer tittade också på