golfhandelen Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

golfhandelen

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

N
Newell
Jag har haft en fantastisk upplevelse på Golfhandelen! Jag köpte en ny golfklubba från deras webbshop och jag är väldigt nöjd med både kvaliteten på klubban och den smidiga köpupplevelsen. Webbsho...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk köpupplevelse på Golfhandelen

  Jag har haft en fantastisk upplevelse på Golfhandelen! Jag köpte en ny golfklubba från deras webbshop och jag är väldigt nöjd med både kvaliteten på klubban och den smidiga köpupplevelsen. Webbshopen hade ett stort utbud av golfutrustning från flera välkända varumärken, vilket gjorde det lätt att hitta precis vad jag letade efter. Dessutom hade de konkurrenskraftiga priser som var svåra att slå! När jag beställde min nya klubba fick jag snabbt bekräftelse via e-post och leveransen kom inom några få dagar, så jag behövde inte vänta länge innan jag kunde testa min nya klubb. Allt packades snyggt in i en kartong, så produkten kom fram i bra skick. Överlag kan jag starkt rekommendera Golfhandelen.se till alla golfspelare där ute! Det finns inget bättre ställe att köpa all din golfutrustning online än hos dem.


Andra personer tittade också på