Startselect Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Startselect

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Margot Leffler
Jag köpte ett antal presentkort på Startselect nyligen och min erfarenhet var definitivt positiv. Köpprocessen var enkel och snabb, där jag kunde hitta de olika presentkorten för PC, PlayStation, X...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Positiv upplevelse på Startselect

  Jag köpte ett antal presentkort på Startselect nyligen och min erfarenhet var definitivt positiv. Köpprocessen var enkel och snabb, där jag kunde hitta de olika presentkorten för PC, PlayStation, Xbox, Nintendo, iTunes och Google Play som jag behövde utan problem. Betalningen gick smidigt med flera alternativ att välja mellan. En av de saker som verkligen stod ut för mig var hur tryggt allt kändes under hela processen - från betalning till mottagande av mina digitala produkter. Jag uppskattade också den hjälpsamma personalen om jag råkade stöta på några frågor eller bekymmer längs vägen. Sammanfattningsvis skulle jag definitivt rekommendera Startselect till andra som söker efter en pålitlig plats att köpa sina digitala presentkort ifrån!


Andra personer tittade också på