Pusselavenyn Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Pusselavenyn

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

N
Nona
Jag har nyligen köpt några pussel på Pusselavenyn och jag måste säga att jag är mycket imponerad av deras utbud. De har verkligen ett brett sortiment för alla olika åldrar och svårighetsnivåer, pre...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Bra urval av pussel i olika svårighetsgrader Organiserad butiksutställning Hjälpsam personal Recension: En Butik Full Av Pussellösningar

  Jag har nyligen köpt några pussel på Pusselavenyn och jag måste säga att jag är mycket imponerad av deras utbud. De har verkligen ett brett sortiment för alla olika åldrar och svårighetsnivåer, precis som de lovar på sin hemsida. Jag gillar särskilt hur organiserat deras utställning är. Det var lätt att navigera och hitta vad man söker efter. Personalen var också mycket hjälpsam och vänlig när jag behövde ställa frågor eller be om rekommendationer. Kvaliteten på pusslen var också imponerande. Bitarna passade smidigt ihop utan några problem med kvaliteten eller skador på bitarna själva. Överlag så är jag väldigt nöjd med mitt köp hos Pusselavenyn och skulle definitivt rekommendera dem till andra som letar efter bra pussel till ett överkomligt pris.


Andra personer tittade också på