luxway Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

luxway

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Moore
Jag köpte en infraröd bastu från Luxway och jag är mer än nöjd med min produkt. Kundservicen var mycket hjälpsam när det kom till att välja rätt modell för mig och de svarade snabbt på alla mina fr...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Utmerkt kundservice & produkt - Mycket nöjd med mitt inköp av infravärme-bastu.

  Jag köpte en infraröd bastu från Luxway och jag är mer än nöjd med min produkt. Kundservicen var mycket hjälpsam när det kom till att välja rätt modell för mig och de svarade snabbt på alla mina frågor. Det stora sortimentet gjorde det lätt att hitta något som passade min smak och budget. Produkten i sig själv överträffade mina förväntningar - den är av hög kvalité, robust och samtidigt lätt nog för mig att montera själv utan problem. Infravärmen fungerar utmärkt, vilket har hjälpt mig lindra muskelsmärtor efter träning. En annan sak som imponerade på mig är deras terrassvärmare som kommer vara ett perfekt tillskott för vår uteplats under hösten-och vintersäsongen. Sammanfattningsvis så rekommenderar jag verkligen Luxway om du letar efter infravärme- eller bastuprodukter, deras service och produkter håller en hög standard!


Andra personer tittade också på