Jolie Beauty Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Jolie Beauty

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

K
Kylee
Jag vill ge en högsta betyg till Jolie Beauty för deras fantastiska utbud av naturliga och ekologiska skönhetsprodukter. Jag tycker verkligen om att jag kan handla hållbart samtidigt som jag tar ha...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Naturvänlig Häxa Overall review for Jolie Beauty

  Jag vill ge en högsta betyg till Jolie Beauty för deras fantastiska utbud av naturliga och ekologiska skönhetsprodukter. Jag tycker verkligen om att jag kan handla hållbart samtidigt som jag tar hand om min hud. Produkterna har gjort underverk för min hy och jag känner mig så fräsch efter varje användning. Det var väldigt lätt att navigera på deras hemsida och deras sortiment är helt fantastiskt, med mängder av härliga produkter att välja mellan som passar alla hudtyper. Priserna är rimliga för de högkvalitativa produkterna, vilket gör det möjligt för de flesta budgetar att ta del av den här toppklassiga skönhetsvärlden. Efter beställningen kom paketet snabbt hem till mig på bara några dagar i fina miljövänliga emballage, där allt var packat ordentligt och ingenting hade skadats vid leveransen. Detta visade hur mycket företaget bryr sig om sina kunder genom omsorgsfull planering och paketering. Sammanfattningsvis måste jag säga att mitt köpupplevelse hos Jolie Beauty överskred definitivt mina förväntningar!


Andra personer tittade också på