DentaWorks

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 8
Kundservice 8
Pris 8
Leverans 10

Total

8.5
100.0% skulle handla här igen

DentaWorks

Har du drömt om ett Hollywood leende? Eller är du intresserad av nätbutiker som erbjuder tandblekning och andra tandvårdsrelaterade produkter? Vilken tur att du hittade hit till ReviewsBird - här kan du läsa recensioner om Dentaworks men även andra företag som erbjuder liknande sortiment.

Mer om information om Dentaworks

Dentaworks är ett företag som erbjuder ett kvalitativt sortiment av kliniskt testade tandblekningsprodukter som är veganskt, fritt från peroxider och djurförsök. Produkterna är dessutom lätthanterliga och finns till ett förmånligt pris.

Vad erbjuder Dentaworks?

Tycker du att det är jobbigt att behöva gå till tandläkaren bara för att bleka dina tänder? Inga fara!

Dentaworks erbjuder dig samma metod som tandläkaren använder för att du enkelt ska kunna bleka tänderna hemma till et lägre precis än på valfri tandläkarmottagning. Du kan välja mellan att köpa ett kit som innehåller både tandblekningsgel och skenor eller en tandblekningspenna.

Det är tryggt att använda kittet och du riskerar inte att skada dina tänder vid blekningstillfället. Skillnaden mellan Dentaworks och andra tandblekningsskenor är hur de är utformade. Dessa tandskenor innehåller kristallklar plast som formar sig unikt efter dina tänder och bett.Eftersom företaget dessutom har hand om sin tillverkning själv menar Dentaworks att de kan erbjuda sitt sortiment till ett förmånligare pris än hos de flesta konkurrenterna.

Blekningen innehåller ett patenterat komplex som med hjälp av syre bleker dina tänder och hjälper till att reducera fläckar och missfärgningar. Dina tänder blir vita på en tidsfrist inom 5-30 timmar.Tänderna blir gradvis vitare för varje gång och du kan använda blekningen även om du har bråttom och vill uppnå resultat så snabbt som möjligt - det viktiga är inte dagarna du använder skenorna och blekningen utan antal behandlingstimmar. Det går även bra att använda skenorna när du sover. Om du redan exempelvis har skenor går det bra att köpa till tandblekningsgelen separat eller tvärtom.

Innan användning lägger du de två medföljande skenorna (som du sedan placerar över din över och underkäke) i varmt vatten och sedan fyller du de skenorna med lite blekmedel som du sedan för in i munnen och väntar 20 minuter. Du rekommenderas att använda skenorna två gånger per dag och det tar inte lång tid innan du ser en klar skillnad.

En fördel är att Dentaworks blekningar kan hålla sig i flera år dock du kan räkna med att dina tänder kan komma att mörkna lite om du ofta dricker vin, kaffe och te. Även rökning kan påverka färgen på dina tänder. Du behöver inte vara rädd att få biverkningar då det inte finns några kända biverkningar registrerade men om du ammar eller är gravid avråds du från att använda blekningen.

När du beställer från Dentaworks tar frakten normalt sätt 1-3 arbetsdagar och du måste vara minst 18 år för att kunna beställa via hemsidan - om du är under 18 år och vill prova sortimentet kan din målsman beställa försändelsen i sitt namn. För frågor om reklamation och leverans och eventuella fakturor hänvisas du till Dentaworks kundtjänst som finns bemannad via mejl.

Omdömen om Dentaworks

Har du handlat hos Dentaworks? Hur var din upplevelse? Här på sidan kan du lämna ditt omdöme för att hjälpa andra kunder innan du handlar.

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

D
Dayna Raynor 1 år sedan
8.5
Jag har nyligen använt Dentaworks tandblekningssats och jag måste säga att jag är imponerad av resultatet. Processen var lätt att följa med hjälp av den inkluderade bruksanvisningen, och jag...

Alla recensioner ( 1 )

Dentaworks Tandblekning - Effektivt & Bequem Hemma

Jag har nyligen använt Dentaworks tandblekningssats och jag måste säga att jag är imponerad av resultatet. Processen var lätt att följa med hjälp av den inkluderade bruksanvisningen, och jag märkte en tydlig skillnad redan efter första användningen. Det bästa med Dentaworks tandblekningskit är dess bekvämlighet - du kan helt enkelt göra behandlingen själv hemma utan behovet av dyra besök hos tandläkaren. Dessutom fick jag fri frakt på min beställning vilket uppskattas. Så om du letar efter ett sätt att få vitare tänder i bekväm hemmiljö skulle jag definitivt rekommendera Dentaworks!

D
Dayna Raynor 1 år sedan
Beställning
8
Kundservice
8
Pris
8
Leverans
10
Total
8.5
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!