DentaWorks Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

DentaWorks

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

D
Dayna Raynor
Jag har nyligen använt Dentaworks tandblekningssats och jag måste säga att jag är imponerad av resultatet. Processen var lätt att följa med hjälp av den inkluderade bruksanvisningen, och jag märkte...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Dentaworks Tandblekning - Effektivt & Bequem Hemma

  Jag har nyligen använt Dentaworks tandblekningssats och jag måste säga att jag är imponerad av resultatet. Processen var lätt att följa med hjälp av den inkluderade bruksanvisningen, och jag märkte en tydlig skillnad redan efter första användningen. Det bästa med Dentaworks tandblekningskit är dess bekvämlighet - du kan helt enkelt göra behandlingen själv hemma utan behovet av dyra besök hos tandläkaren. Dessutom fick jag fri frakt på min beställning vilket uppskattas. Så om du letar efter ett sätt att få vitare tänder i bekväm hemmiljö skulle jag definitivt rekommendera Dentaworks!


Andra personer tittade också på