E-Ville Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

E-Ville

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

P
Prof. Colt Borer
Jag har nyligen köpt flera produkter från e-ville.com och jag måste säga att min erfarenhet var riktigt bra. Deras utbud av över 5,000 produkter är imponerande och jag hittade precis vad jag letade...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Positiv Erfarenhet Hos Onlinebutiken E-Ville

  Jag har nyligen köpt flera produkter från e-ville.com och jag måste säga att min erfarenhet var riktigt bra. Deras utbud av över 5,000 produkter är imponerande och jag hittade precis vad jag letade efter inom elektronik- och mobiltelefontillbehör. Beställningsprocessen var också väldigt smidig och enkel. Jag fick tillräcklig information om mina beställda produkter så som dess beskrivningar, priser samt leveransinformation vilket gjorde det lätt att spåra paketets framsteg från start till slut. Det bästa med e-ville.com är inte bara deras stora sortiment utan även kvalitén på sina produkter; varje produkt som jag köpte höll hög standard utan problem eller skador på upplockningen. Företaget verkar värna mycket om sin kundservice också då de svarar fort på frågor via mejl kontakt, förutom dessa fanns det andra möjligheter för att nå dem genom social media kanaler med live-meddelanden exempelvis. All-in-all skulle jag definitivt rekommendera E-Ville till alla som söker efter en säker onlinebutik med ett stort sortiment av gadgets tilbra priser!


Andra personer tittade också på