Byno Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Byno

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

D
Dell Padberg
Byno är verkligen en av de bästa investeringarna jag har gjort för min tandhälsa på senare tid. Deras eltandborste är otroligt effektiv och prisvärd, vilket gör det till ett idealiskt alternativ fö...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk elkraft | Prisvärd & lättanvänd

  Byno är verkligen en av de bästa investeringarna jag har gjort för min tandhälsa på senare tid. Deras eltandborste är otroligt effektiv och prisvärd, vilket gör det till ett idealiskt alternativ för alla som letar efter en högkvalitativ produkt utan att behöva betala överdrivet mycket pengar. Det var mycket enkelt att prenumerera på nya borsthuvuden och floss picks direkt hem i brevlådan, vilket innebar mindre stress för mig när det gällde att hålla koll på leveranser eller beställningar. Jag uppskattade också verkligen den inbyggda funktionen för plackavlägsning eftersom det gör mitt dagliga tandborstningsrutin så mycket mer effektiv. Överlag måste jag säga att Byno definitivt har imponerat mig med sin utmärkta produkter och deras prisvärda erbjudanden. Detta företag kommer absolut fortsätta vara mitt val när det gäller tandhygien!


Andra personer tittade också på