Bozzado

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 10
Kundservice 8
Pris 8
Leverans 10

Total

9
100.0% skulle handla här igen

Bozzado

Bozzado grundades av Mikael Trofast, som också startade sidan Stuffstore. Han kom på idén efter att han hade ett stort intresse i att hitta det absolut senaste på marknaden. Han var först med att ta hem Fidget Cube till Sverige, en leksak som många känner till och kanske äger. Därifrån ökade intresset för prylar och näst på listan var fidget spinner, en produkt som blev omåttligt populär och sålde slut direkt.

Vad erbjuder Bozzado

Det här är verkligen en butik för alla som älskar prylar. Det finns precis allt, både sånt man vill ha och sånt man inte visste att man ville ha, eller ens behövde. HItta den perfekta presenten. Hemsidan är enkel att söka på och du kan filtrera och sortera efter pris, populäritet och snittbetyg.

För hobbysnickaren finns olika slags multiverktyg, knivar och yxor, hammare men även smarta överlevnadskit som kan vara perfekta till campingturen. För köket finns en hel del fiffiga lösningar på saker du kanske aldrig tänkt på; Burköppnare, jordgubbssnoppare och lökhållare. Varför ska man göra något svårt? För barnen finns självklart de populäraste grejjerna, så som pop it och fidget toys, men även spel och andra leksaker. Med alla olika modellkit och byggsatser får du göra något kreativt med händerna och skapa med hjälp av din fantasi. Dessa kit kan hålla dig sysselsatt i timmar. Med 3D pussel får du en häftig upplevelse och något annorlunda. Pussel är roligt, ännu roligare när det blir en riktig modell.

Tycker du att hunden skäller för mycket och på passerande människor? Lösningen är förstås en antiskallenhet. Den fungerar med ultraljudsvågor som bara en hund kan höra. Det finns flera varianter av dessa. Hos Bozzado finns allt du kan tänka dig för katten och hunden; Leksaker, koppel, smarta pälsvårdsprodukter och fästinghalsband.

Visst är det mysigt med små lampor och led-slingor? Bozzado har ljuset för dig. Oavsett om du vill sätta en mysig ledslinga i hallen, ha en fin månlampa bredvid sängen eller belysning till sminkbordet.

För grillentusiasten finns fler olika tillbehör; grillhalster, rätt verktyg, termometer, grillkryddor och marinader, minikyl, portabel grill och förstås kapsylöppnare till ölen.

Är du en riktigt prylälskare så kommer du trivas på Bozzado, det finns allt för alla, de senaste trenderna och som sagt, saker du inte ens visste fanns. Underlätta vardagen och pimpa upp hemmet med prylar från Bozzado.

Håll koll under kampanjer för att inte missa speciella erbjudanden och tillfälliga reor.

Leverans, frakt och kundservice

När du handlar hos Bozzado så skickas dina varor med Postnord eller DHL. Mindre paket skickas direkt till din brevlåda, större paket får du hämta hos ombud. Dina varor skickas vanligtvis inom 1-3 dagar. Du har fri frakt över 499 kronor, annars kostar den 39 kronor.

Du har alltid 14 dagars returrätt, dessa måste anmälas skriftligen och du som kund står för fraktkostnaden om inget annat är avtalat.

De olika betalalternativen som erbjuds är; Visa/Mastercard, swish, delbetalning och direktbetalning med Svea. Behöver du ta kontakt så kan du ringa eller mejla, svar får du oftast inom 24 timmar. Bozzado finns också på facebook

Har du handlat från Bozzado? Lämna gärna ett omdöme eller skriv en recension hos ReviewsBird. Vi vill gärna veta vad du tycker.

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

L
Leonardo Swaniawski 2 år sedan
9
Jag ville köpa en present till min systers födelsedag och hittade Bozzado online. Jag blev positivt överraskad av deras stora utbud av prylar och presenter för alla åldrar. Det var lätt att...

Alla recensioner ( 1 )

En fantastisk upplevelse hos Bozzado! Title: 'Bozzado - Ett Bredare Utbud Av Prylar Och Presenter'

Jag ville köpa en present till min systers födelsedag och hittade Bozzado online. Jag blev positivt överraskad av deras stora utbud av prylar och presenter för alla åldrar. Det var lätt att navigera på deras webbplats och jag kunde snabbt hitta några alternativ som passade min budget. Beställningsprocessen var smidig och jag fick min beställning levererad snabbt, vilket var perfekt eftersom jag hade lite bråttom med att få den. Det som verkligen stack ut för mig var det trevliga bemötandet jag fick när jag behövde assistans från deras kundservice. De var hjälpsamma, vänliga och tålmodiga med alla mina frågor. Totalt sett är jag väldigt nöjd med mitt köp hos Bozzado. De uppfyllde alla mina förväntningar genom deras omfattande utbud, bra priser, snabba leveranser samt fantastisk kundservice.

L
Leonardo Swaniawski 2 år sedan
Beställning
10
Kundservice
8
Pris
8
Leverans
10
Total
9
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension