Bozzado Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Bozzado

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

L
Leonardo Swaniawski
Jag ville köpa en present till min systers födelsedag och hittade Bozzado online. Jag blev positivt överraskad av deras stora utbud av prylar och presenter för alla åldrar. Det var lätt att naviger...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En fantastisk upplevelse hos Bozzado! Title: 'Bozzado - Ett Bredare Utbud Av Prylar Och Presenter'

  Jag ville köpa en present till min systers födelsedag och hittade Bozzado online. Jag blev positivt överraskad av deras stora utbud av prylar och presenter för alla åldrar. Det var lätt att navigera på deras webbplats och jag kunde snabbt hitta några alternativ som passade min budget. Beställningsprocessen var smidig och jag fick min beställning levererad snabbt, vilket var perfekt eftersom jag hade lite bråttom med att få den. Det som verkligen stack ut för mig var det trevliga bemötandet jag fick när jag behövde assistans från deras kundservice. De var hjälpsamma, vänliga och tålmodiga med alla mina frågor. Totalt sett är jag väldigt nöjd med mitt köp hos Bozzado. De uppfyllde alla mina förväntningar genom deras omfattande utbud, bra priser, snabba leveranser samt fantastisk kundservice.


Andra personer tittade också på