SportProffsen

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 9
Kundservice 9
Pris 9
Leverans 10

Total

9.3
100.0% skulle handla här igen

SportProffsen

SportProffsen - Din partner för träningsutrustning

SportProffsen är den ultimata destinationen för alla träningsentusiaster och människor som vill leva en aktiv och hälsosam livsstil. Genom att erbjuda ett brett utbud av träningsutrustning för både gymmet och hemmet, strävar SportProffsen efter att hjälpa dig att nå dina träningsmål och få ut det mesta av din träning.

En passion för träningsutrustning

Hos SportProffsen handlar allt om träningsutrustning. Möjligheterna är oändliga med det stora utbudet av träningsmaskiner, styrketräningsredskap, elcyklar, motionscyklar, löpband, roddmaskiner och mycket mer. Oavsett om du föredrar att träna på gymmet, utrusta ditt eget hemmagym eller ta med träningsutrustningen ut i naturen, kan du hitta allt du behöver på SportProffsen.

Kvalitet och pålitlighet

Hos SportProffsen är kvalitet och pålitlighet våra viktigaste principer. Vi förstår vikten av att använda pålitlig träningsutrustning som inte bara håller länge utan också ger dig den bästa träningsupplevelsen. Därför samarbetar vi endast med välrenommerade varumärken som FitNord, Tunturi och Flow Fitness för att erbjuda högkvalitativa produkter som är byggda för att hålla och ge dig bästa möjliga resultat i din träning.

"Motion är en flykt. Träning är produkten."

En kundcentrerad upplevelse

Hos SportProffsen strävar vi alltid efter att erbjuda en kundcentrerad upplevelse. Vi förstår att varje kund har unika behov och mål, och vi är här för att hjälpa dig att hitta träningsutrustningen som passar just dig bäst. Vårt team av träningsentusiaster och experter finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor och ge råd baserat på deras kunskap och erfarenhet.

Ett brett sortiment av träningsutrustning

På SportProffsen hittar du ett brett utbud av träningsutrustning för alla dina träningsbehov. Oavsett om du är intresserad av styrketräning, konditionsträning, crosstraining, spinning eller någon annan träningsform, kan du hitta allt du behöver hos oss. Vårt sortiment inkluderar crosstrainers, löpband, roddmaskiner, motionscyklar, träningsbänkar, viktskivor, hantlar, kettlebells, och mycket mer.

En passion för att förbättra människors välmående

Hos SportProffsen är vi passionerade för att förbättra människors välmående och livskvalitet genom träning. Vi tror på att träning är nyckeln till att leva ett hälsosamt och lyckligt liv, och vi är stolta över att kunna erbjuda träningsutrustning av hög kvalitet som kan hjälpa dig att uppnå dina träningsmål och förbättra din hälsa och välmående.

Slutsats

Med sitt breda utbud av träningsutrustning av hög kvalitet, kundcentrerad service och passionerade personal är SportProffsen det ultimata valet för alla som vill förbättra sin hälsa och sitt välbefinnande genom träning. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren atlet, och oavsett om du föredrar att träna på gymmet eller hemma, kan du lita på SportProffsen för att hjälpa dig på din träningsresa.

Ett citat att reflektera över

"Motion är den enda universalmedicinen för att fördröja åldringsprocessen." - Anatoliy Bondarchuk

Vad väntar du på? Besök SportProffsen idag och låt oss hjälpa dig att uppnå dina träningsmål!

Om du har handlat hos SportProffsen och vill dela med dig av din upplevelse, skulle vi uppskatta om du kunde lämna en recension nedan. Ditt åsikter och feedback är värdefull för oss och hjälper andra kunder att fatta informerade beslut.

Information

Gustavslundsvägen 143
167 51 Bromma
Gustavslundsvägen 143
Sverige
kundservice@sportproffsen.se
08-12208310

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

S
Sandy 11 månader sedan
10
Köpte en fitnord elcykel och har sedan dag 2 haft kontakt med Christoffer Andersson på sportproffsen så fort jag undrar över något. Otrolig person! Ger fan bättre service än vad man får när...
A
April 1 år sedan
8.5
Jag köpte nyligen ett par träningsredskap från Sportproffsen och jag är imponerad av deras höga kvalitet. Beställningsprocessen var enkel och smidig, med snabb leverans till min dörr. Produk...

Alla recensioner ( 2 )

Elcykel

Köpte en fitnord elcykel och har sedan dag 2 haft kontakt med Christoffer Andersson på sportproffsen så fort jag undrar över något. Otrolig person! Ger fan bättre service än vad man får när man är ute och äter/ Hotel. Han hjälper till och svarar på frågor, svarar på mejl fan allt! Är så Jävlatacksam att ni har anställt honom. Hoppas han är er arbetsledare!

S
Sandy 11 månader sedan
Beställning
10
Kundservice
10
Pris
10
Leverans
10
Total
10
Skulle du handla här igen?

Starka Produkter & Smidiga Kunderfarenhet på SportProffsens Hemsida

Jag köpte nyligen ett par träningsredskap från Sportproffsen och jag är imponerad av deras höga kvalitet. Beställningsprocessen var enkel och smidig, med snabb leverans till min dörr. Produkterna kom i perfekt skick och förpackningar vilket visar att de bryr sig om sina produkter. Sportproffsen har ett stort urval av prisvärda träningsredskap från noggrant utvalda varumärken som ger trygghet vid köpet. Dessutom har de vänlig personal som hjälper gärna att besvara eventuella frågor angående produkter eller beställning. Jag rekommenderar starkt Sportproffsen till alla som letar efter bra tränsingenheter för hemmaträning eller gymbruk!

A
April 1 år sedan
Beställning
8
Kundservice
8
Pris
8
Leverans
10
Total
8.5
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!