sportproffsen Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

sportproffsen

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

A
April
Jag köpte nyligen ett par träningsredskap från Sportproffsen och jag är imponerad av deras höga kvalitet. Beställningsprocessen var enkel och smidig, med snabb leverans till min dörr. Produkterna k...Läs vidare
S
Sandy
Köpte en fitnord elcykel och har sedan dag 2 haft kontakt med Christoffer Andersson på sportproffsen så fort jag undrar över något. Otrolig person! Ger fan bättre service än vad man får när man är ...Läs vidare

Alla recensioner (2)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Starka Produkter & Smidiga Kunderfarenhet på SportProffsens Hemsida

  Jag köpte nyligen ett par träningsredskap från Sportproffsen och jag är imponerad av deras höga kvalitet. Beställningsprocessen var enkel och smidig, med snabb leverans till min dörr. Produkterna kom i perfekt skick och förpackningar vilket visar att de bryr sig om sina produkter. Sportproffsen har ett stort urval av prisvärda träningsredskap från noggrant utvalda varumärken som ger trygghet vid köpet. Dessutom har de vänlig personal som hjälper gärna att besvara eventuella frågor angående produkter eller beställning. Jag rekommenderar starkt Sportproffsen till alla som letar efter bra tränsingenheter för hemmaträning eller gymbruk!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Elcykel

  Köpte en fitnord elcykel och har sedan dag 2 haft kontakt med Christoffer Andersson på sportproffsen så fort jag undrar över något. Otrolig person! Ger fan bättre service än vad man får när man är ute och äter/ Hotel. Han hjälper till och svarar på frågor, svarar på mejl fan allt! Är så Jävlatacksam att ni har anställt honom. Hoppas han är er arbetsledare!


Andra personer tittade också på