Billig Teknik Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Billig Teknik

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

C
Candice
Jag har nyligen köpt en begagnad dator från Billig Teknik och jag är mycket nöjd med min upplevelse. Deras utbud av både nya och begagnade teknikprodukter är imponerande och jag var glad över att k...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Utmärkt Produktsortiment & Support

  Jag har nyligen köpt en begagnad dator från Billig Teknik och jag är mycket nöjd med min upplevelse. Deras utbud av både nya och begagnade teknikprodukter är imponerande och jag var glad över att kunna hitta precis vad jag behövde till ett överkomligt pris. Leveransen var också snabb, vilket gjorde hela processen ännu smidigare. Förutom det stora urvalet av produkter, så finns det även en garanti som gör mig trygg i mitt köp. Det kändes bra att veta att om något skulle gå fel, så kan jag alltid kontakta dem för hjälp. Vad som verkligen stack ut för mig var dock den vänliga kundservicen. De hjälpte mig genom hela processen och svarade på alla mina frågor utan tvekan. Jag blev bemött på ett professionellt och effektivt sätt vilket gjorde hela köpet väldigt lätt för mig. Sammanfattningsvis rekommenderar jag starkt Billig Teknik för alla som letar efter högkvalitativa teknikprodukter till överkomliga priser med god service där de får sitt pengars värda!


Andra personer tittade också på