Sporttema Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Sporttema

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

J
June Ruecker
Jag har precis köpt träningsutrustning från Sporttema och jag är mycket nöjd med min erfarenhet. Beställningsprocessen var enkel och smidig, och frakten var fri vilket alltid är uppskattat. Produk...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastiska Träningsredskap Från Sporttema

  Jag har precis köpt träningsutrustning från Sporttema och jag är mycket nöjd med min erfarenhet. Beställningsprocessen var enkel och smidig, och frakten var fri vilket alltid är uppskattat. Produkterna jag beställde var av hög kvalitet och priset var överkomligt. Jag gillade också att jag hade 30 dagar på mig för att kunna öppet köp om produkterna inte levde upp till mina förväntningar. När det gäller användningen av utrustningen så fungerade allt perfekt. Produkterna visade sig vara hållbara och gjorde mitt träningspass bekvämare än någonsin tidigare. Jag skulle definitivt rekommendera Sporttema till alla som söker efter bra kvalitetsprodukter till rimliga priser. De erbjuder ett brett sortiment av träningsutrustning som passar alla former av träning, oavsett om du är nybörjare eller proffs inom fitnessvärlden.


Andra personer tittade också på