Sporttema

Alla recensioner

Sporttema

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Logo Outnorth
Outnorth

Uppe i Norden finns en helt otroligt natur som verkligen måste upplevas på ett eller annat sätt. Man kan spendera vintermåna...

Logo AliExpress
AliExpress

För många är shopping en av de roligaste sakerna som finns men om man shoppar online, då vill man väl inte spendera v&au...

Logo Sportsmart
Sportsmart

Att ge kroppen fysisk motion är otroligt viktigt, men under årens gång då man blir äldre kommer även kroppen att f...

Logo Gorilla Sports
Gorilla Sports

Varför är det egentligen så viktigt att vi tränar och rör på oss? Jo, som vuxen person är det rekommenderat at...

Sporttema

Att träna är inte en självklarhet för alla där ute, vilket betyder att det kan vara knepigt att veta hur man ska komma igång med träningen. Vi bör röra på oss dagligen för att både kropp och knopp ska må så bra som möjligt. En bra start kan för många vara att börja träna hemma, om du har lust med det kanske du kan köpa något hos Sporttema eftersom de säljer träningsprodukter. 

Mer information om Sporttema
Sporttema har redan haft några års erfarenhet inom branschen eftersom de grundades under 2003 och har sedan dess på ett framgångsrikt sätt levererat träningsredskap till tusentals kunder. Det som Sporttema anser är extra viktigt är kundens trygghet och har under årens gång uppdaterat sin e-handelsplattform för att uppnå både säkerhet och kvalitet. Målet för Sporttema har sedan starten varit att bli det självklara valet för alla där ute som letar efter nya träningsredskap

Träningsprodukter inom flera olika grenar för både kvinnor och män finns i sortimentet hos Sporttema och om du känner att du vill vara lite extra uppdaterad när det kommer till kampanjer och erbjudanden ska du inte glömma att de har ett nyhetsbrev som kostnadsfritt kan prenumereras på. 

Vilka tjänster och produkter erbjuder Sporttema?
Produkter till genar som till exempel: yoga, boxning, crossfit och kampsort finns inne i nätbutiken men alla produkter för att bygga ett eget hemmagym finns även. Om du redan vet vad du är ute efter då du besöker nätbutiken kan du direkt använda dig av sökfunktionen, men det finns också kategorier för att se mer filtrerade produkter. Förutom alla produkter som finns vet även Sporttema att det kan vara svårt att veta hur man ska bygga ihop alla redskap, och därför har de vallat publicera alla manualer och monteringstips online. Efter att du hittat vad du vill köpa, genomfört betalningen på ett säkert sätt men någon av de angivna metoderna är det bara att vänta några dagar på att produkterna ska anlända. Ibland blir man inte nöjd och därför har Sporttema’s kunder möjligheten att göra en retur inom 30 dagar efter att varan mottagits. På alla produkter ingår det upp till två års garanti

Svaren till de oftast ställda frågorna finns redan listande inne i nätbutiken men om du vill prata med dem personligen går det smidigt att kontakta dem via e-post eller på telefon under vanliga arbetstider. 

Åsikter eller eventuella klagomål om Sporttema
Om du har taget din träning eller hemmagym till en ny nivå tack vara produkter du införskaffat hos Sporttema ska du inte glömma att du gratis kan lämna en recension här på ReviewsBird. Med endast några meningar i en recension kommer du inte endast att vara till stor hjälp för företaget, utan även eventuellt framtida kunder.