Akademibokhandeln Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Akademibokhandeln

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

E
Evans Schroeder
Akademibokhandeln är en fantastisk butik att handla böcker hos. Först och främst så älskar jag möjligheten att kunna reservera mina böcker i butik innan jag hämtar upp dem, det gör hela processen m...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastiska personaler & Stort sortiment!

  Akademibokhandeln är en fantastisk butik att handla böcker hos. Först och främst så älskar jag möjligheten att kunna reservera mina böcker i butik innan jag hämtar upp dem, det gör hela processen mycket smidigare för mig som kund. Personalen är alltid hjälpsam och kunnig, och deras digitala boktips inspirerar mig verkligen när jag inte vet vad jag vill läsa härnäst. Jag uppskattar också det stora utbudet av olika genrer i sortimentet – oavsett vilken typ av bokintresse man har kan man hitta något där. Sammanfattningsvis så skulle jag verkligen rekommendera Akademibokhandeln till alla bokälskare därute! De har ett överlägset urval av böcker med de bästa priserna på marknaden. Med ett användarvänligt system kan du köpa /reservera dina favoritböcker online eller besöka en fysisk affär om du föredrar den personliga touchen.


Andra personer tittade också på