Axel Arigato Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Axel Arigato

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

J
Jayme Herzog
Jag har nyligen handlat från Axel Arigato och jag är mycket nöjd med min upplevelse. Jag beslutade mig för att köpa ett par skor och det var lätt att navigera på webbplatsen för att hitta vad jag v...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En Lyxig Upplevelse med Axel Arigato

  Jag har nyligen handlat från Axel Arigato och jag är mycket nöjd med min upplevelse. Jag beslutade mig för att köpa ett par skor och det var lätt att navigera på webbplatsen för att hitta vad jag ville ha. Sortimentet var imponerande och det fanns många olika stilar och färger att välja bland. När jag hade valt ut mina skor fortsatte processen smidigt genom kassan, frakten var också oväntat snabb. Skorna kom i en elegant förpackning som gjorde det till en lyxig upplevelse bara öppna paketet. Efter lojalt användandet av deras nya produkter kan jag lätt säga att de håller högsta kvalitet men fortfarande ger bra stil. Det enda problemet jag mötte var lite oförutsedda kostnader av tullavgifter när produkterna skulle skeppas över internationella gränser. Sammanfattningsvis hade jag en väldigt positiv upplevelse shopping hos Axel Arigato, nu kan jag bara råda folk till denna underbara hemsida!


Andra personer tittade också på