Stööks

Alla recensioner

Stööks

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Stööks

I Skandinavien och Norden är vi lyckligt lottade med en vacker natur som ger oss möjligheten att uppleva och göra många olika saker under årets gång. Vi kan skida på vintern, klättra i berg på sommaren, vandra hundratals kilometer på våren och så vidare. Om du är en person som är intresserad av att leva ett friluftsliv ska du kolla in nätbutiken Stööks. Innan du gör det kan du kostnadsfritt här inne på sajten ReviewsBird läsa recensioner om många olika nätbutiker och verksamheter. 

Mer om Stööks
Stööks grundades och landerades på markanden under 1926 och har sedan dess drivits av fyra stycken Stööks generationer. I dagsläget är det tre stycken bröder som driver företaget och sedan 2010 har det varit verksamma på internet med sin nätbutik men den fysiska butiken har befunnit sig på samma plats sedan 1926. Först då företaget påbörjade sin verksamhet arbetade de med att erbjuda ett brett sortiment av skor för hela familjen, allting mellan finskor till arbetsskor. De valde dock under 2010 att utöka sitt sortiment och idag består det även av sport- och friluftskläder. Stööks strävar efter att kunderna alltid ska känna sig trygga och de förverkligar detta genom att erbjuda säkra betalningar, produkter av bra kvalitet samt ett trevligt bemötande oberoende om det är i telefon eller i butik. 

Tjänster och produkter Stööks erbjuder
Som hos vilken nätbutik som helst är produkterna indelade i kategorier beroende på ändamål, detta är kategorier som till exempel: aktiviteter, fritidskläder, väskor, skor och så vidare. Du har spenderat tid inne på sajten, hittat de produkter du vill köpa. Nästa steg är att fylla i personinformation om dig och var du bor, och efter det kommer du att kunna genomföra betalningen utgående från de olika alternativen som finns tillgängliga. Om du är på väg att göra ett stort inköp erbjuder Svea Ekonomi dig möjligheten att ta hela köpet på delbetalning och betala under en längre tid. Handlar du för över 500kr kommer paketet fraktfritt att levereras till ditt närmaste ombud, annars läggs det till en avgift på 79kr. Du kan räkna med att den normala leveranstiden är upp till tre dagar, om det dock görs många beställningar under en högtid kan leveransen dras ut på tiden. Eftersom Stööks säljer kläder och skor kan det bli fel storleksmässigt, vilket de förstår och har därför valt att erbjuda gratis storleksbyten. Om du vill returnera en beställning helt och hållet kostar det 79 kr. Frågor och funderingar är något som kundtjänsten hos Stööks kan besvara via chatt, på telefon eller e-post. 

Åsikter och tankar om Stööks
Hur är storlekarna hos Stööks? Får man det man betalar för och kan jag räkna med att produkterna håller sig fina vid användning? Om du är en person som har gjort en beställning hos Stööks skulle väl du kunna skriva en recension om dem? Du kan använda dina egna ord då du beskriver och berättar hur det var för dig då du handlade hos dem, oberoende om det är positiva eller negativa åsikter och tankar.