Tyg

Alla recensioner

tyg

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

H
Hegmann
Jag har precis köpt ett antal tyger från Tyg.se och jag är så nöjd med min erfarenhet därifrån. Hela processen var enkel och smidig, från att söka efter rätt typ av tyg på deras hemsida till själva...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En positiv köpupplevelse på Tyg.se

  Jag har precis köpt ett antal tyger från Tyg.se och jag är så nöjd med min erfarenhet därifrån. Hela processen var enkel och smidig, från att söka efter rätt typ av tyg på deras hemsida till själva beställningen. Vad jag verkligen uppskattade med Tyg.se var det stora urvalet av metervara som de erbjuder till mycket överkomliga priser. Dessutom fanns det ingen tvekan om att kundservice är högt prioriterat här. Jag fick gratis provbitar av några olika material för att säkerställa rätt val, vilket gjorde min beslutsprocess ännu enklare. Att shoppa hos Tyg.se är verkligen tryggt eftersom de garanterar 100% service till sina kunder. Så om du vill ha högkvalitativa tyger som säljs utan problem eller stress, gå direkt till Tyg.se!


Andra personer tittade också på