EMP Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

EMP

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

S
Samantha Towne
Jag har nyligen köpt ett antal produkter från EMP Shop. Detta var min första gång som kund och jag är mycket imponerad av deras sortiment och kreativa design. Hemsidan erbjuder en mängd olika alter...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  EMP: Europas största merchandise shop

  Jag har nyligen köpt ett antal produkter från EMP Shop. Detta var min första gång som kund och jag är mycket imponerad av deras sortiment och kreativa design. Hemsidan erbjuder en mängd olika alternativ för rock- och metalfans, gamers, film- och TV-nördar samt alternativa modefans. Det var lätt att navigera sig igenom sidan tack vare dess intuitiva layout. Jag hittade snabbt det jag sökte efter med hjälp av sökfunktionen. De 25 000 produkterna garanterar att alla hittar något de gillar. Leveransen var också smidig - mina beställda varor kom inom den förväntade tiden utan några skador eller problem som uppstått. Jag kan starkt rekommendera EMP både till dem som letar efter specifika artiklar eller till dem som vill bara bläddra i utbudet efter inspiration. Med sitt enorma urval finns verkligen ingenting man inte kan hitta här!


Andra personer tittade också på