cyberphoto Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

cyberphoto

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

H
Hickle
Jag är mycket imponerad av min erfarenhet med CyberPhoto. Som en nybörjare inom fotografi var jag osäker på vilken kamera som skulle passa mig bäst, men tack vare deras enorma utbud och professione...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Positiv recension om CyberPhoto En fräsch start för fotoentusiaster

  Jag är mycket imponerad av min erfarenhet med CyberPhoto. Som en nybörjare inom fotografi var jag osäker på vilken kamera som skulle passa mig bäst, men tack vare deras enorma utbud och professionella rådgivning från personalen fick jag precis vad jag behövde. Deras snabba leverans gjorde det möjligt för mig att få min nya kamera direkt efter beställningen och jag blev glad över den höga kvaliteten på produkten. Det var också uppmuntrande att veta att de har blivit utsedda till "Årets e-handlare" fjorton år i rad av Pricerunner, vilket tyder på deras ständiga engagemang för att ge högkvalitativt service till sina kunder. Sammanfattningsvis kan jag definitivt rekommendera CyberPhoto om du letar efter ett brett utbud av fotoprodukter, bra priser och pålitlig service!


Andra personer tittade också på