Home-Tex

Alla recensioner

Home-Tex

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Logo Homeroom
Homeroom

För att få en hemtrevlig känsla hemma finns det många faktorer att tänka på men möbler och belysning &au...

Logo AliExpress
AliExpress

För många är shopping en av de roligaste sakerna som finns men om man shoppar online, då vill man väl inte spendera v&au...

Logo Inredningsvaruhuset
Inredningsvaruhuset

Alla ska vi kunna trivas i våra hemma. Man ska känna sig både trygg och säker hemma man man vill även känna sig bek...

Logo BGA
BGA

Inredningen vi väljer att ha i vårat hem är väldigt viktig, förutsatt att man väljer den som man själv gillar o...

Home-Tex

Hemtextiler finns i nästan alla rum i hemmet, men vart ska men egentligen vända sig om man är ute efter nya handdukar eller lakan? Ska man ta det första bästa alternativet eller borde man spendera en större summa för att faktiskt ha kvalitativa lakan i några år? Det valet får man göra helt själv men du kan kolla in sortimentet hos Home-Tex om du är ute efter hemtextiler. 

Om företaget Home-tex
Företaget lanserades på marknaden för mer än 15 år sedan och sedan dess har de valt att specialisera sig på hemtextil. Home-Tex kommer ursprungligen från Danmark men valde att lansera en nätbutik som svenska kunder kunde ta del av. Home-Tex har ett brett utbud av allt man kan tänka sig inom hemtextil samt att de har Danmarks största utbud av påslakanset med mer än 250 olika set på sitt lager. De flesta av produkterna som finns i sortimentet har köpts in från olika restlager och detta innebär att kunderna kan spara upp till 75% genomfört med om de skulle handla någon annanstans. 80% av sortimentet består av danskproducerade produkter eftersom företaget alltid vill erbjuda sina kunder produkter av bra kvalitet

Vad erbjuder Home-Tex sina kunder?
Inne i nätbutiken Home-Tex har alla produkter blivit indelade i anpassade kategorier, men för den kunden som redan vet vad hen är ute efter går det att genast använda sökfunktionen. Efter att kunden bestämt sig för vad hen vill köpa och lagt till produkterna i kundkorgen gäller det att fylla i information om leveransen samt betalningen När det kommer till betalningen då man gör en beställning kan man välja mellan att betala med kort eller direktbetalning via internetbanken. Alla produkter som man köper hos Home-Tex skickas direkt från deras lager i Danmark. Väljer du att köpa hemtextil för 1000 kr eller mer bjuder företaget på frakten, annats läggs det till en fast avgift på 49 kr på beställningen. Ibland blir man inte nöjd vilket är helt okej och av den anledningen går det att göra en retur även fast man fått hem produkterna. För att returen ska kunna bli godkänd ska produkten vara i oförändrat skick. För att göra en retur eller ställa en fråga går det att nå kundtjänsten hos Home-Tex antingen via mejl eller direkt via mobilen. 

Åsikter och tankar om Home-Tex?
Har du ett påslakanset eller kanske en handduk i badrummet som du beställt hos Home-Tex? Om du har det, tveka då inte med att skriva en recension som du lämnar här inne på ReviewsBird. Det är helt gratis att både skriva och läsa omdömen hos oss. 

Vad ska jag skriva i min recension om Home-Tex? Jo, du kan berätta dina tankar och åsikter om allting från betalning och leverans till kvalitet och eventuellt retur.