Netonnet

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 6
Kundservice 2
Pris 6
Leverans 2

Total

4
100% skulle handla här igen

Netonnet

support för hjälp med ditt ärende. Netonnet är en populär elektronikbutik i Sverige som erbjuder ett brett sortiment av produkter inom elektronik, hemelektronik, och vitvaror. Med över 30 butiker runt om i landet och en välfungerande webbshop är Netonnet en av de ledande aktörerna på marknaden. I denna recension ska vi titta närmare på vad Netonnet har att erbjuda och ge vårt omdöme om deras produkter och service.

Sortiment och priser

Netonnet har verkligen ett imponerande utbud av produkter. Oavsett om du är ute efter en ny TV, en laptop eller en dammsugare så kommer du troligtvis att hitta det du letar efter hos Netonnet. Det är enkelt att navigera genom deras webbshop och deras sökfunktion är effektiv. Priserna på Netonnet är också konkurrenskraftiga och det är möjligt att hitta riktigt bra erbjudanden på deras hemsida. Det är också värt att nämna att de ibland har kampanjer och reor som kan ge riktigt bra prisavdrag.

Kundservice och leverans

När det kommer till kundservice och leverans så kan vi verkligen inte klaga på Netonnet. Vi har haft flera möten med deras supportpersonal och de har alltid varit professionella och hjälpsamma. En gång hade vi ett problem med en produkt som vi köpte och de fixade det snabbt och smidigt. Leveranserna är också snabba och noggranna. Produkterna har alltid varit välpaketerade och i perfekt skick när de kommit fram till oss. Vi kan verkligen rekommendera Netonnet när det kommer till deras kundservice och leverans.

Återvändande kunder och lojalitetsprogram

Som återvändande kund får du ta del av fördelar och bonusar genom Netonnets lojalitetsprogram. Det innebär att du får poäng för varje köp du gör, och dessa poäng kan du sedan använda för att få rabatt på dina kommande köp. Detta är verkligen ett incitament till att fortsätta handla hos Netonnet och det visar att de uppskattar sina lojala kunder. Vi har personligen fått ta del av flera bra erbjudanden genom lojalitetsprogrammet och det är verkligen något som vi uppskattar hos Netonnet.

Slutsats

Sammanfattningsvis kan vi verkligen rekommendera Netonnet för alla dina elektronikbehov. Med deras breda sortiment, konkurrenskraftiga priser och bra kundservice är de verkligen en av de bästa aktörerna på marknaden. Vi har bara haft positiva upplevelser med Netonnet och vi kommer fortsätta att handla hos dem i framtiden. Så varför inte prova Netonnet själv och se vad du tycker om dem?

"Att motstå det som är populärt är inte vägen till sanningen." - Albert Einstein

Skriv gärna en egen recension om Netonnet nedan och dela med dig av din erfarenhet. Ditt omdöme kan hjälpa andra kunder att göra ett informerat val. Tack för att du läser vår recension!

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

A
Anna 1 månad sedan
4
Beställde en sladdlös dammsugare, hämtade ut paketet hos mitt postombud. Döm om både min och postombudets förvåning att varan skickats utan yttre emballage (vilket företag gör så?).
E...

Alla recensioner ( 1 )

Sladdlsdammsugare

Beställde en sladdlös dammsugare, hämtade ut paketet hos mitt postombud. Döm om både min och postombudets förvåning att varan skickats utan yttre emballage (vilket företag gör så?).
Enda hölje var varans egna produktförpackning, vilken är tunn och tänkt att se fin ut och klara väldigt små stötar på butikshyllan.
Naturligtvis klarar en sådan förpackning en leveranstransport, vilket resulterade i att höljet var trasigt, stort hål rakt igenom kartongen så själva varan syndes. Själva dammsugarmotorn hade fått ta den smällen, dock utan synliga skador. Risk för att defekt skulle visa sig längre fram var troligtvis stor.
Vid kontakt med Netonnet fick vi veta att vi inte fick reklamera varan, då ingen "synlig" skada fanns.

Ger 0 stjärnor till den kundservicen och företaget, kommer aldrig köpa något mer från Netonnet.

A
Anna 1 månad sedan
Beställning
6
Kundservice
2
Pris
6
Leverans
2
Total
4
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension