Hardloop Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Hardloop

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

A
Albin
Jag har precis köpt flera produkter från Hardloop och jag måste säga att min erfarenhet var fantastisk. De hade ett stort urval av friluftsutrustning, allt från klättringsutrustning till skidåkning...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Erfarenheter med både online- och offline butiker kan sällan mäta sig med det smidiga köpandet som erbjuds hos Hardloop.se!

  Jag har precis köpt flera produkter från Hardloop och jag måste säga att min erfarenhet var fantastisk. De hade ett stort urval av friluftsutrustning, allt från klättringsutrustning till skidåkningstillbehör. Jag uppskattade verkligen deras gratis leveransalternativ för ordrar över 1000 kr samt deras generösa returpolicy som ger kunderna upp till 100 dagar på sig att returnera varor utan extra kostnad. Det stod ut för mig hur många olika outdoor-märken de har på sin sajt - det kändes som om de hade någonting för alla oavsett vilket äventyr man planerade att ta sig an härnäst. Det lättillgängliga formatet gjorde det enkelt för mig att hitta vad jag sökte efter och navigera runt bland produktsidorna. Kundtjänstpersonalen var också mycket hjälpsamma när jag behövde ställa frågor om vissa produkter, vilket gjorde min shoppingupplevelse än mer positiv än vad den redan var. Totalt sett skulle jag stark rekommendera Hardloop till alla utomhusentusiaster där ute!


Andra personer tittade också på