Hardloop

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 6
Kundservice 10
Pris 10
Leverans 8

Total

8.5
100.0% skulle handla här igen

Hardloop

Genom århundradena har friluftsutrustning och utrustning kommit långt. Från de primitiva verktyg som används av våra förfäder till den mycket avancerade och specialiserade utrustningen som finns tillgänglig idag, möjligheterna är oändliga för dem som älskar att utforska naturen. Med så många tillverkare av utomhusutrustning kan det vara överväldigande att välja rätt produkter för dina äventyr. Det är här ReviewsBird kommer in. Genom att ge recensioner, kommentarer och betyg från riktiga kunder strävar vi efter att hjälpa dig att fatta välgrundade beslut och hitta den bästa utrustningen för dina behov. Oavsett om du är en erfaren äventyrare eller precis har börjat så finns vi här för att hjälpa dig att förbereda dig för ditt nästa vildmarksäventyr.

Vad är HardLoop?

Hardloop är ett franskt företag som är specialiserat på försäljning av friluftskläder, verktyg och utrustning. Företaget grundades 2015 av Guillaume Richard, och har stort fokus på hållbarhet och miljöansvar. Förutom att erbjuda ett brett utbud av produkter för friluftsentusiaster, ger Hardloop också personliga produktrekommendationer och råd genom sitt team av experter som kallas HardGuides.

Vad är HardGuides och varför är de viktiga?

HardGuides är en värdefull resurs för kunder till Hardloop eftersom de är utomhusexperter och har en djup förståelse för de produkter som företaget erbjuder. Förutom att ge personliga produktrekommendationer kan HardGuides dela med sig av sina egna erfarenheter av produkterna och ge råd om hur man använder dem effektivt. Denna kompetensnivå är viktig för dem som är involverade i utomhusaktiviteter, eftersom att ha rätt verktyg bara är en aspekt av att säkerställa en säker och njutbar upplevelse. Med hjälp av en HardGuide kan kunderna vara säkra på att de inte bara har den nödvändiga utrustningen, utan också kunskapen och färdigheterna för att använda den på rätt sätt.

Det är viktigt att vara förberedd när du ger dig ut på ett vildmarksäventyr för att säkerställa din säkerhet och njutning. Rätt utrustning och kunskap kan göra skillnaden mellan en lyckad och trevlig resa och en farlig eller obehaglig upplevelse. Att ha rätt utrustning och förstå hur man använder den kan hjälpa dig att navigera och överleva i utmanande miljöer, samtidigt som du skyddar dig från faror som dåligt väder och vilda djur. Att vara väl förberedd kan dessutom hjälpa dig att respektera och skydda den naturliga miljön du utforskar. Sammantaget kan ta dig tid att undersöka och investera i de nödvändiga verktygen och kunskaperna avsevärt förbättra dina utomhusäventyr, vilket gör dem både roligare och mer givande.

Vad är deras syn på hållbarhet?

En av huvuddragen i Hardloop är engagemanget för hållbarhet och den miljöpåverkan de har. Företaget har satt som mål att uppnå 90 % ekodesignade produkter till 2023, och det blev ett koldioxidneutralt företag 2021. Förutom att kompensera sina historiska koldioxidutsläpp uppmuntrar Hardloop också hållbar konsumtion genom att erbjuda 100 dagars rätt till retur för produkter som inte uppfyller kundens behov. Företaget har ingått ett samarbete med ClimatePartner, som är ett välkänt företag inom hållbarhet.

Hardloops fokus på hållbarhet sträcker sig längre än bara produkterna. Företaget har åtagit sig att minska sin egen miljöpåverkan och har genomfört ett antal åtgärder för att uppnå detta mål. Dessa inkluderar plantering av över 17 000 träd och främjande av användningen av digital teknik för att hjälpa människor att minska sitt koldioxidavtryck.

Vi behöver din feedback!

Vi på ReviewsBird värdesätter feedback från kunder och vill gärna höra om dina erfarenheter av Hardloop. Om du har köpt från företaget eller har några tankar om deras produkter eller hållbarhetsarbete, uppmuntrar vi dig att dela din feedback med oss ​​och vårt community. Din input kan hjälpa andra friluftsentusiaster att fatta välgrundade beslut om sin utrustning och var de ska handla.

Information

695, avenue Paul Louis Merlin
73800 Montmélian
695, avenue Paul Louis Merlin
Frankrike
hello@hardloop.com
+33184671424

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

A
Albin 1 år sedan
8.5
Jag har precis köpt flera produkter från Hardloop och jag måste säga att min erfarenhet var fantastisk. De hade ett stort urval av friluftsutrustning, allt från klättringsutrustning till ski...

Alla recensioner ( 1 )

Erfarenheter med både online- och offline butiker kan sällan mäta sig med det smidiga köpandet som erbjuds hos Hardloop.se!

Jag har precis köpt flera produkter från Hardloop och jag måste säga att min erfarenhet var fantastisk. De hade ett stort urval av friluftsutrustning, allt från klättringsutrustning till skidåkningstillbehör. Jag uppskattade verkligen deras gratis leveransalternativ för ordrar över 1000 kr samt deras generösa returpolicy som ger kunderna upp till 100 dagar på sig att returnera varor utan extra kostnad. Det stod ut för mig hur många olika outdoor-märken de har på sin sajt - det kändes som om de hade någonting för alla oavsett vilket äventyr man planerade att ta sig an härnäst. Det lättillgängliga formatet gjorde det enkelt för mig att hitta vad jag sökte efter och navigera runt bland produktsidorna. Kundtjänstpersonalen var också mycket hjälpsamma när jag behövde ställa frågor om vissa produkter, vilket gjorde min shoppingupplevelse än mer positiv än vad den redan var. Totalt sett skulle jag stark rekommendera Hardloop till alla utomhusentusiaster där ute!

A
Albin 1 år sedan
Beställning
6
Kundservice
10
Pris
10
Leverans
8
Total
8.5
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!