Buyersclub Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Buyersclub

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

B
Bobbie Jaskolski
Jag har nyligen blivit medlem hos Buyersclub och jag måste säga att det var ett fantastiskt val. Jag har kunnat handla tusentals produkter till inköpspris vilket har sparat mig mycket pengar på min...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastiska priser, personlig service Title: 'Spara Pengar Med Förtroende Hos Buyersclub'

  Jag har nyligen blivit medlem hos Buyersclub och jag måste säga att det var ett fantastiskt val. Jag har kunnat handla tusentals produkter till inköpspris vilket har sparat mig mycket pengar på min shoppinglista. Dessutom är det så enkelt att hämta rabattkoder, och jag älskar idén med månadsboxar som ger mig möjligheten att prova nya saker utan extra kostnad. Det som verkligen står ut för mig är den personliga servicen jag fått vid varje köp. Kundsupporten finns alltid där när jag behöver hjälp eller råd om någon produkt och de behandlar mig verkligen som en uppskattad kund. Jag skulle definitivt rekommendera Buyersclub till alla shoppare där ute som vill spara pengar samtidigt som de ha brett utbud av produkter att välja mellan. Detta är ett av mina bästa beslut hittills!


Andra personer tittade också på