Buyersclub

Alla recensioner

Buyersclub

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Buyersclub

Vad säger du om att ha möjligheten att köpa produkter till 99% lägre än rekommenderat? Det kanske låter helt overkligt och du funderar troligtvis hur det fungerar, här kommer du att få mer information om oss recensionsföretaget ReviewsBird men även om Buyersclub och deras låga priser. 

Nöjd vill man bli oberoende var man handlar och därför kan du gratis läsa recensioner om inte bara Buyersclub utan många andra företag hos oss. 

Mer om Buyersclub
Buyersclub är en shoppingklubb för shoppingfantaster som driver en nätbutik men ett fysiskt kontor beläget i Stockholm, Sverige. De har valt att under de senaste åren driva en verksamhet där de köper in produkter från återförsäljare, prissätter dem till ett mycket lägre pris än vad de egentligen borde. Det är möjligt att skapa ett gratiskonto hos Buyersclub, men det går även att påbörja en löpande prenumeration för att ta del av ett större sortiment samt tillgång till både gratisprylar och fri frakt. 

Buyersclub finns till för att deras kunder ska få så bra upplevelser av e-handel det bara går och hos dem kan man köpa produkter inom flera olika kategorier till Sveriges lägsta priser, i vissa fall även världens. Om du är nyfiken på Buyersclub Pro men inte riktigt känner för att betala för det har alla nya kunder möjligheten att prova på tjänsten kostnadsfritt under de 14 första dagarna, och sedan bestämma sig gör att prenumerera eller inte. 

Hur verksamheter Buyersclub fungerar
Buyersclub har 80 000 produkter i sortimentet inom kategorier såsom: hem och hushåll, teknik, husdjur, skönhet, leksaker med mera. Utbudet är något som hela tiden växter och Buyersclub planerar nyheter långt på förhand. Förutom enskilda produkter går det även att köpa hela boxar, dessa boxar har ett visst tema och de varierar även beroende på högtider och årstider. Efter att du fattat tyckte för någon produkt och ska beställa den kan du betala för ditt inköp direkt med kort, via internetbanken eller tack vare Klarna antingen på faktura eller delbetalning. Paketet kommer att lämna lagret så snabbt som möjligt och du kan räkna med en leveranstid på 3 till 5 dagar, leveranstiden kan variera beroende på vilken produkt som du köpt. Du kanske ångrar dig efter att du fått hem en produkt, oroa dig inte. Hos Buyersclub går det att gratis göra en retur eller ett byte helt gratis inom 14 dagar, förutsatt att produkten är oanvänd. Vill du ställa en fråga kan kundtjänsten kontaktas via telefon eller e-post. 

Tankar och omdömen om Buyersclub
Är du en person som sparat pengar tack vare Buyersclub? Tycker du isåfall att det är bra kvalitet på deras produkter, tycker du att priserna verkligen är förmånliga och är det värt att betala för en prenumeration eller inte? Besvara dessa frågor i en recension du publicerar här hos oss.