Lekmer Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Lekmer

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

E
Ernestine Zieme
Jag har nyligen handlat på Lekmers webbplats och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med min erfarenhet där. De erbjuder ett stort sortiment av leksaker, babyprodukter och barnkläder från välkän...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En fantastisk shoppingupplevelse på Lekmers.se!

  Jag har nyligen handlat på Lekmers webbplats och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med min erfarenhet där. De erbjuder ett stort sortiment av leksaker, babyprodukter och barnkläder från välkända varumärken som LEGO, Micki, BRIO och Kettler med flera. Navigeringen på deras webbplats var lätt att använda och det fanns inga problem när jag ville söka efter produkter eller lägga till dem i min kundvagn. Jag uppskattade också den snabba leveransen av min order samt deras omtanke om hållbarhet genom att ha förpackningar som var återvinningsbara. Produktkvaliteten är verkligen imponerande! De märkesvaror som säljs hos Lekmer håller hög standard, mitt köp överträffade verkligen mina förväntningar både vad gällde design och funktion. Som helhet är jag mycket glad över mitt köpupplevelse hos Lekmer. Webbsidan gör det enkelt att handla online allt du behöver för bebisar, småbarn upp till äldre barn. Produkternas kvalitet visar också hur dedikerade de är i arbetet motnätt miljömål.


Andra personer tittade också på