Bonprix

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 10
Kundservice 10
Pris 10
Leverans 6

Total

9
100.0% skulle handla här igen

Bonprix

Om Bonprix

Bonprix är ett företag som säljer kläder både via kataloger men främst online. Företaget startades i Tyskland 1986 av Hans-Joachim Mundt och Michael Newe. Det är ett dotterbolag till Otto-gruppen. Utbudet hos Bonprix är bland annat dam och herrkläder, men även barnkläder, accesoarer och en del hemtextil. Den första postorderkatalogen skickades ut kort efter starten och bestod då av 32 sidor. Dagens katalog har över 200 sidor. Bonprix webshop öppnade 1997 och Idag görs nästan 50% av alla beställningar online, Varje månad har företagets olika hemsidor över 7,2 miljoner besökare. Bonprix finns i 29 länder, men är störst i Tyskland, där de även har flera butiker.


Bonprix jobbar för hållbar utveckling och har flera sidor där de berättar hur deras kläder från plockning av bomull till ditt färdiga plagg. De arbetar för att människorna som tillverkar kläderna inte stöder barnarbete och att de får lön för sitt arbete. De är också väldigt noga med att tänka på miljön, att vara sparsamma med kemikalier, vattenförbrukning, energiförbrukning och koldioxidutsläpp. Läs mer om Bonprix och andra recensioner på ReviewsBird.

Bonprix erbjuder mer än bara kläder

Det första man kanske tänker på är kläder, faktum är att Bonprix även har kläder i större storlekar, vilket är bra. Men vad finns det förutom kläder? Jo ett stort utbud av olika skor och accessoarer som väskor, solglasögon, smycken, hattar och kepsar. I avdelningen för "Hem" finns gardiner, sängkläder, kuddöverdrag, ljusstakar, prydnadsdekorationer och mycket annat för hemmet.
Under de flesta flikar på hemsidan finns kategorier som underlättar ditt sökande. Många av de är sorterade så att man exempelvis kan hitta allt under 100 kronor, eller allt under 200 kronor, vilket är bra om man har tight budget eller bara tycker om när det är billigt. Det finns även så kallade "Wow-priser" där utvalda varor till extra bra priser uppmärksammas lite extra, så det kan vara värt att kolla in. Och glöm inte att spana in REA-fliken där man verkligen kan fynda.

Kundservice, frakt och leverans

Bonprix har många kontaktvägar, vilket är bra. Det är viktigt att kunna nå de och få snabb assistans när man behöver det. Dessutom kan du fylla i ett formulär om du hellre vill skriva ner dina frågor, eller om mejla själv. Adress för returpaket finns också på sidan, men oftast får du med en förtryckt etikett i ditt paket.
När det gäller leverans så utlovas snabb leverans, 3-5 dagar. Fraktavgiften ligger på 49 kronor. Ditt paket skickas till närmaste utlämningsställe, men små lätta paket kan även lämnas direkt i brevlådan. För betalning finns olika alternativ. Du kan välja att betala direkt med kort, använda dig av faktura (då tillkommer en avgift på 19 kr) och Bonprix konto, där du kan delbetala ditt köp.

Vad är bra och dåligt med Bonprix

Det som är bra är deras tänk kring miljön och hur kläderna tillverkas. De har också många olika produkter till bra priser. Man blir inte ruinerad av att handla bra kläder av bra kvalité.
Tyvärr verkar många kunder missnöjda med hur returer och betalningen fungerar, ha det i åtanke och lämna alltid omdöme på ditt köp och läs vad andra tycker.

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

O
Okuneva 1 år sedan
9
Jag har nyligen handlat på Bonprix onlinebutik och jag är mycket nöjd med mina köp därifrån. Utbudet av kläder för kvinnor, män och barn var imponerande och priserna var verkligen överkomlig...

Alla recensioner ( 1 )

. Köpsuccé med Bonprix!

Jag har nyligen handlat på Bonprix onlinebutik och jag är mycket nöjd med mina köp därifrån. Utbudet av kläder för kvinnor, män och barn var imponerande och priserna var verkligen överkomliga. Jag hittade även ett antal bra erbjudanden på skor, underkläder och inredningsprodukter. Det som särskilt imponerade mig hos Bonprix var deras snabba leveransservice. Trots att jag bor i en avlägsen del av landet så tog det bara några dagar för min beställning att anlända till dörren. Dessutom kunde jag spåra min paketleverans hela tiden vilket gav mig stort lugn. En annan detalj som gjorde mitt köp hos Bonprix till en positiv upplevelse var den detaljerade informationen om produkterna som fanns tillgänglig på webbplatsen – ingenting lämnades åt slumpen när det kom till storlekar eller materialkvalitet. Sammanfattningsvis kan jag definitivt rekommendera Bonprix onlinebutik till alla som söker efter prisvärda kläder av hög kvalitet samt snabb service vid hemleveransarna

O
Okuneva 1 år sedan
Beställning
10
Kundservice
10
Pris
10
Leverans
6
Total
9
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!