Norrlandspoolen

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 6
Kundservice 10
Pris 8
Leverans 6

Total

7.5
100.0% skulle handla här igen

Norrlandspoolen

Nu när somrarna blir bara varmare och varmare kan det vara bra att tänka på hur man kan göra för att hålla sig fräsch under de höga temperaturerna. En bra lösning är att ha en personlig pool eller spabad. Men sedan när man kollar på hur mycket det kan kosta kan man lätt ångra sig. Det måste finnas billigare och enklare lösningar? Ja, det finns och det är därför företag som Norrlandsbadet har blivit så populär! Nu behöver man inte spendera flera hundra tusen kronor längre. Så om du vill veta mer om Norrlandspolen och vad företaget har att erbjuda kan du fortsätta läsa mer här på ReviewsBird.

Vad är Norrlandspoolen?

Norrlandspoolen är ett svenskt företag som säljer olika typer av pooler och spabad över hela Sverige. Företaget startades år 2014 av Magnus Östman och i början, vad det endast en nätbutik. Men under åren fick företaget stor framgång och mer och mer kunder. Då bestämde Norrlandspoolen att öppna en fysisk butik i Gävle som kunderna kunde besöka. När Magnus började företaget såg han att det fanns ett stort behov av en bra leverantör av spabad. Men han märkte att det som fanns på marknaden var mycket dyrare och folk ville hitta någonting som var billigare men som ändå erbjöd bra service. Då ville Magnus skaffa ett företag som kan erbjuda det kunderna behövde och som även har stor fokus på efterservice och support.

Norrlandspoolen gör sitt allra bästa för att minska kostnader på logistisk och frakt vilket är därför företaget har möjligheten att erbjuda högkvalitativa produkter som är också prisvärda. Företaget gör sitt bästa för att fortsätta kapa priserna och de spenderar ingen pengar på att trycka ut kataloger utan de hänvisar direkt till hemsidan. Där kan man se hela sortimentet samt priserna.

Vad erbjuder Norrlandspoolen?

Norrlandspoolen erbjuder spabad och pooler som är högkvalitativa och prisvärda. De har ett brett sortiment av produkter, men det är mest kända för deras sortiment av spabad. Dock kan man hitta även glasfiberpooler, pooltak, badtunnor, swimspa och andra tillbehör på hemsidan. När man vill betala för sin beställning kan man välja att betala med kort (Visa, Maestro, eller Mastercard), Klarna eller Google Pay. Norrlandspoolen erbjuder också fri frakt på alla pooltak och bad och man kan få sin leverans inom 2-4 arbetsdagar. Norrlandspoolen erbjuder garanti som är mellan 3 och 15 år beroende på vilken pool eller spa man köper. Man kan lära mer om villkoren och vad som gäller för garantin via Norrlandspoolens hemsida.

Om man inte vill beställa från nätbuken har Norrlandspoolen flera butiker nu som är öppna måndag till lördag så man kan få gå in i butiken och kolla vad man vill köpa. De erbjuder också bra support via mejl, chatt och telefon i fall man har fler frågor.

Åsikter, tankar eller klagomål om Norrlandspoolen

När man köper en spabad eller en pool vill man verkligen säkerställa att man får bra kvalitet. Det är så mycket som kan gå fel om man inte får bra installation och tillbehör och det kosta väldigt mycket pengar om man vill fixa det. Därför är det viktigt att säkerställa att de produkterna som man får från Norrlandspoolen är verkligen bra. Om du har beställt från Norrlandspoolen skulle det vara till stor hjälp om du kunde lämna en recension här på ReviewsBird och berätta mer om din upplevelse. Hur gick det att få din pool eller spabad levererad? Fick du bra efterservice och information om hur du skulle ta hand om produkten? Upplever du att produkten har hög kvalitet? Det kommer att hjälpa flera framtida kunder om du berättar mer om vad du tycker!

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

F
Feil 1 år sedan
7.5
Jag hade nyligen möjligheten att prova Norrlandspoolens spabad och det var en fantastisk upplevelse! Badet höll verkligen vad deras meta title utlovade - kvalitetsbad anpassade för nordiskt...

Alla recensioner ( 1 )

En underbar upplevelse med Norrlandspolen's spa-bad!

Jag hade nyligen möjligheten att prova Norrlandspoolens spabad och det var en fantastisk upplevelse! Badet höll verkligen vad deras meta title utlovade - kvalitetsbad anpassade för nordiskt klimat. Trots den bitande kölden utanför så var jag varm och bekväm i vattnet samtidigt som jag njöt av en härlig massage från de strategiskt placerade jetstrålarna. Det är tydligt att Norrlandspoolen har lång erfarenhet inom området, vilket märks både på hållbarheten och det tilltalande utseendet hos badet. Dessutom imponerades jag av deras breda sortiment av olika pooler, swimspa och tillbehör. Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera Norrlandspoolen till alla som söker efter högkvalitativa badprodukter, speciellt om du lever i ett nordiskt klimat där vintern kan vara tuff på dina utomhusbadsupplevelser.

F
Feil 1 år sedan
Beställning
6
Kundservice
10
Pris
8
Leverans
6
Total
7.5
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!