Norrlandspoolen Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Norrlandspoolen

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

F
Feil
Jag hade nyligen möjligheten att prova Norrlandspoolens spabad och det var en fantastisk upplevelse! Badet höll verkligen vad deras meta title utlovade - kvalitetsbad anpassade för nordiskt klimat....Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En underbar upplevelse med Norrlandspolen's spa-bad!

  Jag hade nyligen möjligheten att prova Norrlandspoolens spabad och det var en fantastisk upplevelse! Badet höll verkligen vad deras meta title utlovade - kvalitetsbad anpassade för nordiskt klimat. Trots den bitande kölden utanför så var jag varm och bekväm i vattnet samtidigt som jag njöt av en härlig massage från de strategiskt placerade jetstrålarna. Det är tydligt att Norrlandspoolen har lång erfarenhet inom området, vilket märks både på hållbarheten och det tilltalande utseendet hos badet. Dessutom imponerades jag av deras breda sortiment av olika pooler, swimspa och tillbehör. Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera Norrlandspoolen till alla som söker efter högkvalitativa badprodukter, speciellt om du lever i ett nordiskt klimat där vintern kan vara tuff på dina utomhusbadsupplevelser.


Andra personer tittade också på