Kondomkungen Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Kondomkungen

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

R
Robin
Jag är väldigt tacksam för min erfarenhet på Kondomkungen. Det var så enkelt och diskret att beställa mina kondomer och glidmedel online från deras webbplats. Jag uppskattade verkligen att frakten ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Positiv erfarenhet hos Kondomkungen

  Jag är väldigt tacksam för min erfarenhet på Kondomkungen. Det var så enkelt och diskret att beställa mina kondomer och glidmedel online från deras webbplats. Jag uppskattade verkligen att frakten var gratis eftersom det hjälpte mig att spara pengar. Kundservicen jag fick när jag hade några frågor om produkterna var också toppklass, professionell och väldigt snabb i sitt svar. Det bästa med Kondomkungen är definitivt mängden av olika märken som de erbjuder, bland annat RFSU och Durex. Att ha tillgång till ett brett utbud hjälpte mig verkligen att hitta det perfekta alternativet för mig själv som passade både min budget och preferenser. Överlag skulle jag starkt rekommendera Kondomkungen till alla som söker efter hög kvalitet kondomer eller glidmedel online till konkurrenskraftiga priser, eftersom deras tjänst har visat sig vara både pålitlig, säker samt lättillgänglig.


Andra personer tittade också på