Inkeurope

Alla recensioner

Inkeurope

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Inkeurope

Allt vanligare blir det att man har ett väl fungerande hemmakontor som möjliggör att arbeta hemifrån då man kanske varken vill eller kan sitta inne på kontoret. Vad behöver man för ett fungerande hemma kontor? Förutom det självklara sakerna som både dator, skrivbord och stol så kan det vara väldigt bra att äga en printer. Man kan ofta befinna sig i den situationen där man skulle behöva få ett papper ut printat. Inkeurope har valt att bland annat sälja produkter för printrar men även annat som behövs till kontoret.

Glöm inte att du här inne hos oss har möjligheten att inte bara läsa recensioner om Inkeurope, utan även om många andra nätbutiker där ute.

Information om Inkeurope
Inkeurope är framtaget och drivs ännu idag av ett ungt och dynamiskt team och sedan företaget startades och lanserades på marknaden har deras mål varit att erbjuda bläckpatroner av topp kvalitet till det absolut bästa priserna på marknaden. Företaget har kunnat dra ner sina priser jämfört med andra företag eftersom de har valt att minska på antalet mellanhänder från producent till kund. Inkeurope har ett sortiment som består till stor del av olika bläckpatroner men annat som finns i sortimentet är till exempel saker som kan användas i kontoret men även laser toner och produkter för spel & fritid. Det går att handla hos företaget oberoende om man är privatperson eller företagare

Produkter och tjänster som Inkeurope erbjuder
Alla produkter i sortimentet har redan blivit indelade i kategorier beroende på ändamål och användningsområde, men om du som kund redan har klart för dig vad du är ute efter kan du genast använda dig smidigt av sökfunktionen för att hitta just nya produkterna. Inkeurope vill att sina kunder ska känna sig så säkra som möjligt och av den orsaken har du valt att erbjuda flera olika betalningsmetoder, dessa är: direkt via kort eller internet banken, via PayPal eller på delbetalning eller faktura med Klarna. Det spelar ingen roll hur mycket eller lite du väljer att köpa eftersom det alltid kommer att läggas till 39 kr frakt per beställning. Schenker och PostNord är det två företag som levererar kundernas paket vilket betyder att det är normala leveranstiden är mellan en till tre vardagar. Företaget säljer även hela möbler men eftersom det är så stora och måste levereras med specialfrakt kommer det att gälla andra leveransmetoder. Man blir inte alltid nöjd och det har företaget insett och av den orsaken erbjuder de sina kunder 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti. Vill man göra en retur, ställa en fråga eller lämna in ett klagomål ska man kontakta företaget via e-post.

Åsikter och recensioner angående Inkeurope
Är priserna verkligen så bra som företaget får det att låta eller inte? Kommer jag att få mitt paket levererat inom det normala leveranstiden och varför ska man handla hos Inkeurope? Om du är en person som redan har erfarenheter av företaget då borde du skriva en recension som publiceras här inne på våran sajt. Recensioner hjälper inte endast företaget utan även eventuellt framtida kunder.